ΚοινωνίαΕλλάδαΚορυφαία

Πριν απο λίγο :άλλη μία ανεξαρτητοποίηση συμβούλου της “Περιφερειακής Σύνθεσης”: ανεξάρτητος πλέον ο Χρήστος Γάκης από την Καβάλα

Άλλη μία ανεξαρτητοποίηση περιφερειακού συμβούλου από την “Περιφερειακή Σύνθεση” του Χριστόδουλου Τοψίδη έγινε γνωστή πριν από λίγο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την “Περιφερειακή Σύνθεση” του Χριστόδουλου Τοψίδη υπέβαλε ο περιφερειακός σύμβουλος Καβάλας και δικηγόρος στο επάγγελμα Χρήστος Γάκης. Οι λόγοι της πολιτικής αυτής επιλογής δεν έχουν γίνει γνωστοί ωστόσο είναι βέβαιο ότι ο σύμβουλος θα εξηγήσει τη στάση του .

Είναι η τρίτη αποχώρηση από την παράταξη Τοψίδη τους τελευταίους μήνες. Πρώτος διαφοροποιήθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης Τζιχάν Ιμάμογλου ο οποίος ασκεί χρέη Αντιπεριφερειάρχη σήμερα. Ακολούθησε εκείνη του συμβούλου από τη Δράμα Αριστείδη Μωυσιάδη για την στάση της παράταξης στο θέμα της σιδηροδρομικής γραμμής που παρακάμπτει τη Δράμα και τώρα του Χρήστου Γάκη ο ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω είχε εκλεγεί σύμβουλος Καβάλας με τον αείμνηστο Γιώργο Παυλίδη το 2014 αλλά δεν ακολούθησε το Χρήστο Μέτιο στη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση το 2019.

Αν προσθέσει κανείς και την αποχώρηση της πρώτης επιλαχούσας συμβούλου της Περιφερειακής Σύνθεσης στον Έβρο Αλεξάνδρας Γκουλιάμα η οποία τοποθετήθηκε από τον Περιφερειάρχη ειδική σύμβουλος σε θέματα παιδείας τότε οι αποχωρήσεις μπορεί να θεωρηθούν 4 και μάλλον προκαλούν προβληματισμό στην “Περιφερειακή Σύνθεση “.

Αν κάποιος αναλογιστεί την επικαιρότητα των ημερών που αγγίζει και την Καβάλα τότε τα επόμενα βήματα της ανεξαρτατητοποίησης μάλλον πρέπει να θεωρούνται δεδομένα ..

Back to top button