ΚοινωνίαΚορυφαίαΤοπικές ειδήσεις

Απείχαν από τα μαθήματά τους οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής

Απείχαν μαζικά από τα μαθήματά τους οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Κομοτηνής διαμαρτυρόμενοι για την προβληματική στεγάνωση της οροφής που αν και πρόσφατα ολοκληρωμένη κατά την πρόσφατη βροχόπτωση που δεν ήταν και κατακλυσμιαία έβαλε νερά με τον κίνδυνο ενός ατυχήματος προφανή. Το θέμα μάλιστα αποτέλεσε και αντικείμενο αντιπαράθεσης με την Αντιπολίτευση στο Δήμο να καταγγέλΛει την εξέλιξη.

Οι μαθητές χαρακτήρισαν “θλιβερή” την κατάσταση που επικρατεί στα εργαστήριά τους “.

«Με κάθε βροχή πλημμυρίζει ο χώρος των εργαστηρίων με αποτέλεσμα να μην μπορεί να γίνει η διδασκαλία των εργαστηριακών μαθημάτων. Σοβάδες πέφτουν από τα ταβάνια εκθέτοντας τη σωματική μας ακεραιότητα και παράλληλα υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κάνουν ζημιά στο εργαστηριακό εξοπλισμό» δήλωσαν στα τοπικά ΜΜΕ ζητώντας επιπλέον εξοπλισμό και εργαλεία που θα διευκολύνουν την πρακτική μαθησιακή διαδικασία .

Τα παιδιά εναντιώθηκαν και στην επαπειλούμενη συγχώνευση τμημάτων της Α Λυκείου εξέλιξη που αν πραγματοποιηθεί θα οδηγήσει σε τμήματα 28 ατόμων από 19 που είναι σήμερα όπως αναφέρουν τα ίδια .

Να σημειωθεί ότι αντιπροσωπεία των μαθητών μετέβη στο Δημαρχείο Κομοτηνής και έθεσε τα ζητήματα που αφορούν στην συντήρηση του σχολείου τους στον Δήμαρχο Γιάννη Γκαράνη.

Back to top button