ΚορυφαίαΡεπορτάζΤοπικές ειδήσεις

Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό λόγω θυελλωδών ανέμων-Πτώσεις δέντρων και αντικειμένων

Για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων, λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στην περιοχή, από σήμερα (6-1-2020) και ώρα 11.45, με αποφάσεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης και Ξάνθης, απαγορεύεται προσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, μεταξύ του δυτικού ανισόπεδου κόμβου Κομοτηνής και του ανισόπεδου κόμβου Βαφέικων Ξάνθης.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν για όσο χρονικό διάστημα επικρατούν οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες στην περιοχή, ενώ η κυκλοφορία των παραπάνω οχημάτων θα διεξάγεται μέσω του εθνικού δικτύου Κομοτηνής – Πόρτο Λάγους – Ξάνθης.

Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί που κινούνται στο οδικό δίκτυο της περιφέρειας μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα σημεία που επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Στο μεταξύ οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν στην περιοχή από χθες το βράδυ προκάλεσαν πολλές πτώσεις δέντρων ,ανατροπές κάδων και αντικειμένων στην Κομοτηνή αλλά και στα χωριά.

Ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν με ανάρτηση του στο fb καλεί τους συνδημότες του να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους :

«Λόγω σφοδρών ανέμων που επικρατούν καλώ τους συνδημότες μου να είναι προσεκτικοί, να αποφεύγονται οι μετακινήσεις, να μην πλησιάζουν σε δέντρα και σε κολώνες ηλεκτροδότησης. Οι τεχνικές μας υπηρεσίες είναι επί ποδός και σε επιφυλακή για όλη την ημέρα…»

(φωτογραφίες από την σελίδα στο fb Καιρικά Νέα Θράκης)

Back to top button
Close