“Αντίστροφη Μέτρηση¨:εκδήλωση για την κλιματική αλλαγή στο πάρκο της Κομοτηνής

H Gro2be μαζί με την System and G, το ΔΗ.ΣΥ.Ν. (Δημοτικό συμβούλιο νέων) και τον Δήμο Κομοτηνής στο πλαίσιο του προγράμματος  «ευρωπαϊκό σώμα αλληλεγγύης», με την υποστήριξη του Exagono και της ΚοινΣΕπ «Θράκης Κίνητρο» έχουν αναλάβει την διεξαγωγή και την διοργάνωση της ομιλίας με  τίτλο «Αντίστροφη Μέτρηση» και η κύρια θεματική θα αφορά την Κλιματική Αλλαγή και τις επιπτώσεις αυτής στην Κομοτηνή, με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών της Κομοτηνής, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 18:30, στο Πάρκο της Αγίας παρασκευής, (Επί της οδού δημοκρατίας).

Ο βασικός ομιλητής της βραδιάς θα είναι ο Alexis Marlangue ενώ στην εκδήλωση θα συμμετέχουν και οι: Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαρανης, Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμων, Μουφτής της Μουφτείας Κομοτηνής Δρ. Τζιχάτ Χαλήλ και ο αναπληρωτής του Μητροπολίτη των ορθοδόξων Αρμενίων Ελλάδος, Χοβανές Σαγντετσιάν, οι οποίοι θα μιλήσουν και αυτοί επί του θέματος.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή στο κοινό, ενώ θα υπάρχουν και διαθέσιμα καθίσματα.

Λίγα λόγια για τον Alexis:
Ο νεαρός Γάλλος μηχανικός τροφίμων είναι εθελοντής μέσα από το European Solidarity Corps και την System and G στην πόλη της Κομοτηνής, για την οποία διεξάγει μια έρευνα (συμπλήρωσε εδώ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScOpLOsbStFFl3WKIKHpcygXAnvo_zoiY0-Ctp3jNENG38qFQ/viewform?usp=sf_link )
σχετική με την Κλιματική Αλλαγή.

Exit mobile version