ΚοινωνίαΚορυφαία

Άνοιξε η Νυμφαία για τουρίστες σήμερα το πρωί!

Χωρίς να έχει γίνει γνωστό το αν υπεγράφη η σχετική τροποποιητική απόφαση από τα Υπουργεία που έχουν την αρμοδιότητα, η συνοριακή διάβαση της Νυμφαίας είναι πλέον η τέταρτη ανοικτή για τουρίστες είσοδος στη χώρα μετά από τον Προμαχώνα,Ορμένιο και Εύζωνες.

Ο σταθμός θα λειτουργεί, όπως αποκαλύψαμε χθες από τις 7πμ έως τις 11 μμ σε πρώτη φάση. Ήδη συνεργεία του ΕΟΔΥ και αστυνομικοί έχουν τοποθετηθεί στο γνωστό σημείο του isobox.

Κίνηση προς το παρόν μεγάλη δεν υπάρχει καθώς η είδηση τώρα “περπατά” στη Βουλγαρία ενώ το σύστημα με τη φόρμα του PLF που επεξεργάζεται τα στοιχεία των εισερερχομένων στη χώρα εδώ και λίγη ώρα συμπεριλαμβάνει και αυτή τη χερσαία δίοδο.

Η περίπτωση της Νυμφαίας ανέδειξε μία σειρά από εγγενείς αδυναμίες και αναποτελεσματικότητες σε τοπικό επίπεδο ενώ έβγαλε στον αφρό και τα εσωκομματικά…στρατόπεδα του κυβερνώντος κόμματος που έδωσαν μάχη χαρακωμάτων μέσα στην εβδομάδα ενώ το “σόου” παίζεται κυρίως στην Καβάλα όπου εμφανίζονται πολλοί “Νικητές” μίας περίπτωσης που κατα τα άλλα θα έπρεπε μόνο ευθύνες και ντροπή να καταλογίζει …

Προσωρινό τέλος στο σήριαλ αλλά όχι όλα καλά ..

Back to top button