ΚοινωνίαΚορυφαίαΤοπικές ειδήσεις

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης Τζιχάν Ιμάμογλου από την ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ του Χριστόδουλου Τοψίδη

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την Περιφερειακή Σύνθεση του Χριστόδουλου Τοψίδη και να ανεξαρτητοποιηθεί έκανε γνωστή πριν από λίγο ο περιφερειακός σύμβουλος Ροδόπης Τζιχαν Ιμάμογλου .

Ο κ Ιμάμογλου στην σχετική δήλωσή του αναφέρει ως αιτία την διαπίστωση ότι “οι παρατάξεις της αντιπολιτεύσεως προβαίνουν και δυστυχώς αναλώνονται σε χρονοβόρες αψιμαχίες, που ακυρώνουν καλόπιστες προσπάθειες δημιουργικής και αποτελεσματικής επίτευξης κοινών στόχων. Χωρίς ιδιαίτερη προοπτική αλλά και ουσιαστική προσφορά για τον τόπο μας, παραμερίστηκε η επιτακτικότητα της συνεργασίας που απαιτούν οι καιροί.”

Φήμες αναφέρουν ότι η κίνηση αυτή είναι προάγγελος προχώρησης στην παράταξη του Χρήστου Μέτιου .Ο ίδιος ο περιφερειακός σύμβουλος κρατά τα χαρτιά του προς το παρόν κλειστά αρκούμενος στη δήλωση που ακολουθεί:

“Βρισκόμαστε σε μία από τις πιο κρίσιμες περιόδους για τον τόπο μας, πολεμώντας την πανδημία και την οικονομική κρίση και δη στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης.

Με την ολοκλήρωση ενός χρόνου στην ενεργή αντιπολίτευση διαπιστώνω ότι οι παρατάξεις της αντιπολιτεύσεως προβαίνουν και δυστυχώς αναλώνονται σε χρονοβόρες αψιμαχίες, που ακυρώνουν καλόπιστες προσπάθειες δημιουργικής και αποτελεσματικής επίτευξης κοινών στόχων. Χωρίς ιδιαίτερη προοπτική αλλά και ουσιαστική προσφορά για τον τόπο μας, παραμερίστηκε η επιτακτικότητα της συνεργασίας που απαιτούν οι καιροί.

Νοιώθοντας ένα τεράστιο χρέος στους συμπολίτες που με εμπιστεύτηκαν, οι οποίοι δικαίως περιμένουν κάθε δυνατή προσπάθειά μου εντός του Περιφερειακού Συμβουλίου ώστε να προχωρήσουμε δυναμικά και αποτελεσματικά  και να αρθρώσουμε άμεσα εφαρμόσιμες προτάσεις για το καλό των πολιτών μας, διαχωρίζω τη θέση μου από την παράταξη της Περιφερειακής Σύνθεσης, ανακοινώνοντας την ανεξαρτητοποίησή μου. “

Η παράταξη του κ Τοψίδη πλέον στη Ροδόπη εκπροσωπείται από τον Μανώλη Ταπατζά και την Φελίνα Καζάκου Βρούζου.

Back to top button