Ανέστης Βαφειάδης ,Πρόεδρος ΟΕBΕΣ Ροδόπης :η πανδημία άλλαξε τις καταναλωτικές μας συνήθειες(webtv)

Οι επαγγελματίες την επόμενη μέρα της πανδημίας(28 5 2020)

Την ανάγκη να στηριχθεί με κάθε τρόπο η μικρή και μεσαία επιχειρηματικότητα που τόσα χρόνια στήριξε την ελληνική οικονομία τόνισε στην συνέντευξη του στη Ροή  news και στον Σάκη Αντωνίου ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης Ανέστης Βαφειάδης .Ο κ Βαφειάδης περιέγραψε την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι επαγγελματίες αυτήν την περίοδο ,είτε άνοιξαν τώρα είτε λειτουργούσαν κατά τη διάρκεια του γενικού lockdown.

Ο ίδιος ανάφερε ότι αν δεν κατευθυνθούν κονδύλια από το πακέτο της ΕΕ στην επιχειρηματικότητα τότε θα υπάρξουν από το Σεπτέμβρη πολλά λουκέτα.

Ο κ Βαφειάδης επεσήμανε ότι το Τραπεζικό σύστημα δεν είναι ευέλικτο παρά τις διακηρύξεις ενώ ζήτησε την συνεργασία όλων των τοπικών φορέων της Ροδόπης στη βάση μίας κοινής στρατηγικής για την επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας.

Τέλος επεσήμανε ότι ο εγκλεισμός άλλαξε τις καταναλωτικές μας συνήθειες και αυτό έχει αντανάκλαση στην τοπική επιχειρηματικότητα: κάποιος που έκανε ψωμί πριν εξακολουθεί να φτιάχνει μόνος και να μην προτιμά το φούρνο της γειτονιάς του όπως αποκάλυψε ..

Παρακολουθείστε την …

Exit mobile version