ΑθλητισμόςΚορυφαία

“Ανεπιθύμητοι στην Κομοτηνή οι διαιτητές του σημερινού αγώνα “αναφέρει ο Πανθρακικός

Ανακοίνωση κατά της σημερινής διαιτησίας που “έσφαξε” την ομάδα μας στερώντας της τη νίκη εξέδωσε πριν από λίγο η ομάδα του Πανθρακικού .Η ανακοίνωση αναφέρει :

Σήμερα γίναμε μάρτυρες μιας επαίσχυντης διαιτησίας, των κύριων Σιουμπάρα, Γεωργαντέλη και Παυλίδη, που συμπτωματικά σφυρίζουν εις βάρος μας για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Στη σημερινή αναμέτρηση, με το πέναλτι -εφεύρεση που καταλόγισαν εις βάρος του Πανθρακικού κατάφεραν να εξαγριώσουν το κατά γενική ομολογία ήρεμο φίλαθλο κοινό του Πανθρακικού, που διαχρονικά στηρίζει την ομάδα με σεβασμό και ήθος στον αντίπαλο και παθολογική αγάπη για την ομάδα του, κάτι που παραδέχθηκε προς τιμήν του και ο προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου κ. Καραμπετάκης, τον οποίο και συγχαίρουμε για την εξαιρετική πορεία της ομάδας του στο κύπελλο Ελλάδος.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση όμως. Εμείς σαν διοίκηση έχουμε αντοχή και δύναμη να αντέξουμε κάθε κατάσταση, ωστόσο ξεκαθαρίζουμε πως δεν θα ανεχόμαστε να παίζουν με τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών, των προπονητών και όλων των ανθρώπων που στερούνται χρόνο από την οικογένεια τους για να προσφέρουν στον Πανθρακικό!

Δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως οι κύριοι Σιουμπάρας, Γεωργαντέλης και Παυλίδης είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη της Κομοτηνής και σε κάθε αναμέτρηση του Πανθρακικού. Ανεπιθύμητος είναι οποιοσδήποτε δεν σέβεται τον κόπο, τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας και τα ιδανικά του Πανθρακικού μας.

Δεν ζητάμε εύνοια, απαιτούμε όμως ισονομία και 50-50!” καταλήγει η ανακοίνωση

Back to top button