ΑστυνομικάΚορυφαίαΤοπικές ειδήσεις

Ανέλαβε καθήκοντα ο νέος Γενικός Αστυνομικός Δντης ΑΜΘ

Τελετή παράδοσης – ανάληψης των καθηκόντων του  Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Σήμερα (11-2-2020) στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής, πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – ανάληψης των καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ταξίαρχος Πασχάλης ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ στο πλαίσιο της τελετής ανέλαβε τα καθήκοντα του από τον απερχόμενο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και ΘράκηςΑντιστράτηγο ε.ο.θ. Νικόλαο ΜΕΝΕΞΙΔΗ.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Βαρθολομαίος,ως εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής,ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης Νικόλαος Τσαλικίδης, ο Δήμαρχος Κομοτηνής Ιωάννης Γκαράνης, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Κομοτηνής και Διοικητής της 29ης Ταξιαρχίας (ΠΖ), Ταξίαρχος Λεωνίδας Γιοβάνης, εκπρόσωπος του Διοικητή της 21ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας (ΧΧΙ ΤΘΤ) καιεκπρόσωπος του Διοικητή της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Επιπλέον, παρέστησαν οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων, εκπρόσωποι των Συνδικαλιστικών Ενώσεων και των Ενώσεων Αποστράτων της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, Απόστρατοι Αξιωματικοί του Σώματος, Αξιωματικοί και λοιπό αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό των αστυνομικών υπηρεσιών της Γενικής, καθώς επίσης συγγενείς και φίλοι του νέου και του απερχόμενου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.  

Στο πλαίσιο της τελετής πραγματοποίησαν ομιλίες ο απερχόμενος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και ΘράκηςΑντιστράτηγος ε.ο.θ. Νικόλαος ΜΕΝΕΞΙΔΗΣ και ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ταξίαρχος Πασχάλης ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ.

Ακολούθως, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Ταξίαρχος Πασχάλης ΣΥΡΙΤΟΥΔΗΣ απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον απερχόμενο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και ΘράκηςΑντιστράτηγο ε.ο.θ. Νικόλαο ΜΕΝΕΞΙΔΗ, ως ελάχιστη ένδειξη αναγνώρισης του πολύπλευρου, ουσιαστικού και αποτελεσματικού έργου που επιτέλεσε, τα τελευταία πέντε χρόνια, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Κατά τη διάρκεια της τελετής, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Κομοτηνής και Διοικητής της 29ης Ταξιαρχίας (ΠΖ), Ταξίαρχος Λεωνίδας Γιοβάνης απένειμε αναμνηστική πλακέτα στον απερχόμενο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Τέλος, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Κωνσταντίνος ΠΑΝΤΑΖΗΣ εκπροσωπώντας το προσωπικό του Επιτελείου της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, προσέφερε συμβολικό δώρο στον Αντιστράτηγο ε.ο.θ. Νικόλαο ΜΕΝΕΞΙΔΗ.

Back to top button