ΚορυφαίαΚοινωνία

Ανείπωτη θλίψη για το θάνατο της 18χρονης μαθήτριας στο Βόλο-Η κοπέλα έζησε για πολλά χρόνια στην Κομοτηνή

Σοκ και βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο ο ξαφνικός θάνατος της 18χρονης μαθήτριας από το Βόλο η οποία έχασε τη μάχη μετά από 4ήμερη νοσηλεία της στη ΜΕΘ του Αχιλλοπούλειου Νοσοκομείου όπου την μετέφεραν σε καταπληξία την Κυριακή .

Η νεαρή κοπέλα έπεσε σε κώμα και παρά τις τιτάνιες προσπάθειες των γιατρών κατέληξε την Κυριακή από πολυοργανική ανεπάρκεια. Μάλιστα επειδή ο θάνατος αυτός παραπέμπει σε μηνιγγίτιδα διερευνήθηκε η πιθανότητα η οποία όμως αποκλείστηκε εργαστηριακά .

Οι γιατροί δεν μπορούν να εξηγήσουν τα αίτια του τραγικού θανάτου ενός καθόλα υγιούς κοριτσιού και περιμένουν και αυτοί όπως και οι τραγικοί γονείς το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης .

Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζουν είναι πως η άτυχη κοπέλα έζησε για πολλά χρόνια ,σχεδόν 10 στην Κομοτηνή στην οποία είχε μετατεθεί ο πατέρας της και εδώ πήγε στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο .

Η μητέρα της συνεργάστηκε με καλλιτεχνικούς και πολιτιστικούς συλλόγους της Ροδόπης διδάσκοντας ζωγραφική σε μικρά παιδιά και όχι μόνο και ήταν ιδιαιτέρως αγαπητή .

Η κηδεία της αύριο στον Αλμυρό

Δεν έχουμε λόγια τέτοιες στιγμές .Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της .Να τύχουν την εξ Ύψους Παρηγορία ….

Back to top button