ΚορυφαίαΡεπορτάζΡΟΗ ΝEWS WEB TVΤοπικές ειδήσεις

Aνδρέας Λοβέρδος από την Κομοτηνή :”Αν δεν διπλασιάσω τα ποσοστά του κόμματος ως Πρόεδρος θα φύγω”-Κάλεσμα σε όλους ανεξαρτήτως που ανήκουν ή τι ψήφισαν να ψηφίσουν για αρχηγό του ΚΙΝΑΛ

Πρόσκληση προς όλους ,ανεξαρτήτως που ανήκουν ή τι επέλεξαν στις πρόσφατες εκλογές να συμμετέχουν ενεργά στις εκλογές της 5ης Δεκέμβρη ,είτε ως φίλοι είτε ως μέλη του ΚΙΝΑΛ απεύθυνε ο Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας σε συγκέντρωση υποστηρικτών του στην Κομοτηνή.

Ο ίδιος έκανε μία ενδιαφέρουσα δήλωση που σπανίζει για υποψήφιο αρχηγό κόμματος ,λέγοντας δημοσίως πως αν εκλεγεί Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ( το κόμμα θα ονομαστεί έτσι από την πρώτη μέρα…) θα παραιτηθεί εφόσον μέχρι τις δημοτικές εκλογές δεν έχει “διπλασιάσει” το σημερινό ποσοστό του κόμματος .

Ο ίδιος τόνισε πως οι εκλογές στο ΚΙΝΑΛ ” δεν είναι πασαρέλα” ενώ άφησε αιχμές και κατά του Νίκου Ανδρουλάκη χωρίς να τον κατονομάζει τονίζοντας ότι ο Πρόεδρος πρέπει να δίνει μάχες στη Βουλή.

Καταφέρθηκε κατά των “κομματικών μηχανισμών” που δυναστεύουν το κόμμα επαναλαμβάνοντας πως το ΚΙΝΑΛ έχει “μηχανισμούς αλλά δεν έχει οργάνωση” δεσμευόμενος να εργαστεί προς αυτήν την κατεύθυνση.

“Η χώρα χρειάζεται το κέντρο και την κεντροαριστερά “ανάφερε χαρακτηριστικά οριοθετώντας πολιτικά το στίγμα της υποψηφιότητας του.

Για το Πόρισμα της Διακομματικής είπε οτι το “καταψήφισε” γιατί η πλειοψηφία δεν το έθεσε ξεχωριστά σε ψηφοφορία σε σχέση με το θεσμικό για το οποίο αποκάλυψε ότι το ΚΙΝΑΛ είχε διαφωνίες.

Τον κ Λοβέρδο καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Παντελής Μαγαλιός ενώ τον προλόγισε η βουλευτής Δράμας Χαρά Κεφαλίδου με θερμό και ενθουσιώδη τρόπο. Παρόντες στην ομιλία ο πρώην βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν ,ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης, ο τέως Δήμαρχος Γιώργος Πετρίδης ,η Σοφία Μενεσελίδου ,ο Νότης Χαραλαμπίδης,η Κρίνα Μενεσελίδου κα

Εδώ οι δηλώσεις του κ Λοβέρδου

Και εδώ απόσπασμα από την ομιλία που η Ροή πρόβαλε ζωντανά

Και εδώ φωτογραφίες από την εκδήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου στην Κομοτηνή

Back to top button