ΕλλάδαΚορυφαία

Ανδρέας Λοβέρδος :”Κανείς δεν θα πειράξει τον Ιλχάν Αχμέτ”-“Δεν με πτοούν οι απειλές” σχολιάζει ο βουλευτής Ροδόπης

Οι γενναίες θέσεις που εκφράζει δημόσια ο βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ ο οποίος έχει διαφοροποιηθεί ανοιχτά από το ρόλο ενός κλεισμένου σε στεγανά μειονοτικού βουλευτή , για το ρόλο παράκεντρων εξουσίας στην περιοχή φαίνεται ότι έχουν ενοχλήσει ενώ δεν λείπουν και οι απειλές προς το πρόσωπό του .Σ

ήμερα ο Ανδρέας Λοβέρδος Τομεάρχης Εξωτερικών του Κινήματος έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στηρίζοντας τον βουλευτή Ροδόπης :

“Κανείς δεν θα πειράξει τον Βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ! Τα πλοκάμια του τουρκικού παρακράτους απείλησαν με αναρτήσεις και δημοσιεύματα τη ζωή του Έλληνα Βουλευτή. Δεν μας φοβίζουν, δεν μας τρομοκρατούν. Είμαστε στο πλευρό του συναδέλφου και συντρόφου μας.”

Ο ίδιος ο βουλευτής σχολίασε επί της δήλωσης του κ Λοβέρδου:

“Ευχαριστώ τον Ανδρέα Λοβέρδο, τομεάρχη Εξωτερικών και Άμυνας του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής για την στήριξη του προς το πρόσωπό μου, σε μια στιγμή που εκπέμπονται απειλές εις βάρος μου. Στην ουσία είναι απειλές στην ελευθερία έκφρασης και την Δημοκρατία. Ο Ανδρέας ήταν πάντοτε δίπλα μου από την πρώτη στιγμή που εντάχθηκα στην Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Κίνημα Αλλαγής.

Δεν μας πτοούν όλα αυτά. Προχωρούμε μπροστά, υπηρετώντας τον λαό και τις αρχές μας.”

Back to top button