ΟικονομίαΚορυφαίαΡεπορτάζΡΟΗ ΝEWS WEB TV

Αναζήτηση φοιτητικής στέγης στην Κομοτηνή: κινητικότητα για πρώτη φορά μετά από μήνες-Καλύτερα τα προσφερόμενα ακίνητα σε σχέση με το παρελθόν

Κινείται πλέον ,μετά από καιρό αδράνειας η αναζήτηση φοιτητικής στέγης στην Κομοτηνή αναθερμάνθηκε . Την Παρασκευή ανακοινωθήκαν οι βάσεις και οι Σχολές της Κομοτηνής δεν είχαν μεγάλες απώλειες σε σχέση με άλλες ,γειτονικές πόλεις λόγω της ΕΒΕ που εφαρμόστηκε φέτος για πρώτη φορά .

Στη Ροή μίλησε σήμερα ο Πέτρος Ζωγράφου του κτηματομεσιτικού γραφείου “ΖΩΓΡΑΦΟΥ” στην Κομοτηνή. Αποκάλυψε ότι αναζητώνται κυρίως δίχωρες γκαρσονιέρες στο κέντρο της πόλης .Μάλιστα αυτή τη φορά τα περισσότερα προς ενοικίαση ακίνητα είναι επιπλωμένα και καλύτερα ποιοτικά σε σχέση με το παρελθόν.

Όσο για τα ενοίκια, που σχολιάζεται πως δεν “έπεσαν” παρά την κρίση , ο ίδιος αναφέρει όλα είναι ζήτημα “προσφοράς και ζήτησης”

Ο ίδιος δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τις διάφορες σελίδες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης που φιλοξενούν αγγελίες ενοικίασης χωρίς να μεσολαβεί μεσιτικό γραφείο σχολιάζοντας πως στα τελευταία “εργάζονται οικογένειες” με ότι αυτό συνεπάγεται για την οικονομία της τοπικής κοινωνίας :

Οι δηλώσεις του κ Ζωγράφου εδώ:

Back to top button