ΑστυνομικάΚορυφαία

Aναστάτωση σήμερα στην Εγνατία Οδό από Αλεξανδρούπολη προς Κομοτηνή με πληροφορίες για αυτοκίνητο που κινούνταν αντίθετα -Έκλεισε για μισή ώρα ο δρόμος

Επικίνδυνος δρόμος τείνει να χαρακτηριστεί η Εγνατία Οδός και κυρίως τα κομμάτια της μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Κομοτηνής καθώς πληθαίνουν τα περιστατικά αυτοκινήτων που κινούνται με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με τα περιστατικά να αφορούν διακινητές μεταναστών .

Σήμερα το μεσημέρι μετά από σχετική πληροφορία που υπήρξε για λευκό αυτοκίνητο που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα από τη Μάκρη προς την Κομοτηνή στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας η Αστυνομία εφαρμόζοντας το σχέδιο έκτακτης ανάγκης έκλεισε για μισή ώρα τα διόδια της Μέστης εμποδίζοντας την κυκλοφορία .

Δεν έγινε γνωστό αν έγιναν συλλήψεις πάντως επικρατεί μεγάλη ανησυχία για τα πυκνά περιστατικά επικίνδυνης οδήγησης σε έναν κλειστό αυτοκινητόδρομο από τον οποίο δεν υπάρχουν τρόποι πλάγιας διαφυγής .

Μάλιστα πυκνώνουν οι φωνές που ζητούν να τοποθετηθούν “δόντια” στις εισόδους της Εγνατίας τα οποία θα σκάνε τα λάστιχα των αυτοκινήτων που επιχειρούν να περάσουν στο αντίθετο ρεύμα. Να σημειωθεί ότι ο Έβρος θρηνεί ήδη δύο νεκρούς από τροχαία δυστυχήματα που προκάλεσαν διακινητές μεταναστών.

Back to top button