ΑυτοδιοίκησηΚοινωνίαΚορυφαία

Άναψε και το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην Αίγειρο

Άναψε το βράδυ της Παρασκευής στον οικισμό της Αιγείρου το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο 🌲 παρουσία του Δημάρχου, Αντιδημάρχων και της Προέδρου του ΔΣ.Οπως ανάφερε σε σχετική αναρτησή του ο Δήμαρχος Ιωαννης Γκαρανης

“Με τη συμμετοχή πολλών κατοίκων όλων των ηλικιών ανάψαμε σήμερα το βράδυ τα φώτα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο, στην πλατεία της Αιγείρου. Μια όμορφη και ζεστή συναισθηματικά βραδιά διοργάνωσε η Κοινότητα της Αιγείρου, με επικεφαλής την πρόεδρο Άννα Πατρωνίδου. Συνδιοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Αιγείρου, ο Σύλλογος Γυναικών Αιγείρου με τη χορωδία του και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου που ετοίμασε χριστουγεννιάτικες συνθέσεις για ένα μικρό μπαζάρ, που στήθηκε προκειμένου να ενισχυθεί το έργο τους.

Οι γυναίκες του Συλλόγου καθώς και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ετοίμασαν γιορτινά εδέσματα και κέρασαν τους συμμετέχοντες.

Τη βραδιά ζωντάνεψε η Φιλαρμονική της Αιγείρου και ο Μουσικός Σύλλογος Αρμονίας & Δημιουργίας Αιγείρου.

Ενεργό ρόλο διαδραμάτισαν τα παιδιά του Νηπιαγωγείου που στόλισαν με χαρά το δέντρο με αστεράκια, ενώ τραγουδιστικά δημιούργησαν γιορτινό κλίμα τα παιδιά των μελών του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Η σημερινή εκδήλωση έδωσε ένα ουσιαστικό δείγμα συμπερίληψης καθώς συμμετείχαν παιδιά από το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας που συμμετείχαν και στο τραγούδι.

Η βραδιά έκλεισε στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου με παραδοσιακά πιάτα της Αιγείρου.”

Back to top button