ΚορυφαίαΚοινωνία

Αλλαγή φρουράς στο Φαρμακευτικό Σύλλογο Ροδόπης -Παραιτήθηκε ο Αλέξανδρος Τσαπέκος ,νέος Πρόεδρος ο Χρήστος Κουκάκης

Αλλαγή φρουράς στον Φαρμακευτικό Σύλλογο της Ροδόπης μιας και ο επί 24 χρόνια Πρόεδρός του Αλέξανδρος Τσαπέκος ,φαρμακοποιός από τον Ίασμο ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί από το τιμόνι του θεωρώντας ότι έκλεισε αυτός ο κύκλος και πως θα έπρεπε να υπάρξει ανανέωση με νέα πρόσωπα .Νέος Πρόεδρος αναλαμβάνει για το υπόλοιπο της θητείας ο μέχρι τώρα Γραμματέας Χρήστος Κουκάκης φαρμακοποιός στην Κομοτηνή. Ο Αλέξανδρος Τσαπέκος παραμένει μέλος του ΔΣ.

Τους λόγους της απόφασή του τους εξηγεί ο ίδιος σε σχετική ανακοίνωσή που εξέδωσε : 

“Αγαπητοί μου συνάδελφοι  και αγαπητοί   μου συμπολίτες !

        Μετά από την  εικοσιτετραετή (24) μου  θητεία στο τιμόνι του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ροδόπης ΝΠΔΔ , την οποία θεωρώ υπεραρκετή   για να πω ότι ολοκλήρωσα τον κύκλο μου ως Πρόεδρος και   όσα  είχα να προσφέρω  πιστεύω ότι τα έδωσα , σας κάνω γνωστό ότι υπέβαλα την παραίτησή μου  από το αξίωμα του Προέδρου του Φ. Σ. Ροδόπης ΝΠΔΔ και παραμένω ως απλό μέλος του ΔΣ  !

        Η παραίτησή μου αυτή  έγινε καθαρά με  κριτήριο την ανανέωση,  και μόνο , σε μια στιγμή  που το Διοικητικό Συμβούλιο του ΦΣ Ροδόπης  πλέον έφτασε να απαρτίζεται  από νέους και αξιόλογους συναδέλφους , οι οποίοι πιστεύω ακράδαντα ότι επάξια μπορούν να συνεχίσουν το έργο και να το πάνε ακόμη  ψηλότερα, αρχής γενομένης  από τις εκλογές που θα γίνουν τον ερχόμενο Νοέμβριο !

      Δηλώνω πως υπηρέτησα με τη ψυχή μου το αξίωμα του Προέδρου και είμαι χαρούμενος που αυτή τη στιγμή υπάρχει, ίσως το καλύτερο  μέχρι σήμερα ,  κλίμα σύμπνοιας και συνεννόησης εντός του  ΔΣ !

      Θα είμαι πάντα δίπλα  στον Σύλλογο και στους συναδέλφους μου  , όπου και όποτε  χρειαστούν τη βοήθειά μου!  

         Ευχαριστώ  την επί 12 χρόνια Αντιπρόεδρο μας  κ. Γουλδέν  Χουσείνογλου   , τον επί 6 χρόνια  Γραμματέα  μας κ Χρήστο Κουκάκη , τον ταμία κ Ισμαήλ Σαρή Σακάλ , και τα μέλη του ΔΣ  την  κ.  Ζωή Τσαπέκου , κ.Γιάννη Γκαντή , κ. Ματίνα Ζούμα, κ. Κική Κάρρα   και την κ. Νεσέ Μουρτεζά , που στάθηκαν  αρωγοί στη χάραξη  της συνδικαλιστικής , της επαγγελματικής και της επιστημονικής μας πορείας  στον τόπο μας !

       Δεν ξεχνώ όμως και τα δεκάδες  υπόλοιπα μέλη των οκτώ  ( 8 ) Διοικητικών Συμβουλίων της θητείας μου !! Τους ευχαριστώ όλους για τη συνεργασία και για την προσπάθειά τους  στην  επίτευξη των στόχων  μας  ! Και η χαρά μου είναι ακόμη μεγαλύτερη όταν αναλογίζομαι πως όλα αυτά τα χρόνια καταφέραμε να είμαστε  μια  συνδικαλιστική ομάδα χωρίς  κομματικούς και θρησκευτικούς  διαχωρισμούς   !

      Όλοι μαζί  ενωμένοι σε μια γροθιά για την  προάσπιση της Δημόσιας Υγείας  και της Φαρμακευτικής Επιστήμης !

      Ευχαριστώ τους  συναδέλφους   μου Φαρμακοποιούς  της Ροδόπης που  μου εμπιστεύτηκαν  όλα αυτά τα 24 χρόνια να τους εκπροσωπώ  και είμαι σίγουρος ότι θα θυμούνται ότι πραγματικά έδωσα μάχες  στον τομέα των διεκδικήσεων   και  δούλεψα χωρίς να παρεκκλίνω  στο ελάχιστο από τα συνδικαλιστικά αλλά και από τα ηθικά μου καθήκοντα.

      Και πάντα με γνώμονα το δίκιο τους  ! Σε συνδυασμό βέβαια  και με τα συμφέροντα και τις ανάγκες των ασθενών μας !

       Δεν υπολόγιζα ποτέ τον χρόνο που έκλεβα καθημερινά από την προσωπική μου και την επαγγελματική μου ζωή . Σχεδόν πάντα έδινα προτεραιότητα στην επίλυση των θεμάτων του Συλλόγου και μετά έβλεπα τα δικά μου !

        Τέλος σας ενημερώνω ότι μετά την παραίτησή μου,  το Διοικητικό  Συμβούλιο, στη συνεδρίασή του την Παρασκευή  9.9.2022,   εξέλεξε νέο Πρόεδρο  τον  κ. Κουκάκη Χρήστο, μέχρι σήμερα Γραμματέα του Συλλόγου , και νέο Γραμματέα  τον κ. Γιάννη Γκαντή  ,  τους  οποίους  τους συγχαίρω και τους  εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο τους , όπως  και να έχουν πολλές δυνάμεις και αντοχές ώστε να αντιμετωπίσουν  τα δύσκολα και  να οδηγήσουν ,μαζί με τα υπόλοιπα μέλη , τον Σύλλογό μας  σε νέες επιτυχίες   !

                                              Με εκτίμηση

                                        Αλέξανδρος Τσαπέκος

                                            Φαρμακοποιός

                                           Ίασμος  Ροδόπης”

Back to top button