ΕλλάδαΚορυφαίαΚορωνοίός

” Άκουγα τον έναν και τον άλλο” : τα συγκλονιστικά μηνύματα της 43χρονης γυναίκας που έχασε τη ζωή της από κορωνοϊό στην Καβάλα- Ανέβαλε τον εμβολιασμό της..

Η 43χρονη Θεανώ, μητέρα δύο παιδιών 8 και 5 ετών, υπέκυψε από επιπλοκές του κορονοϊού στο νοσοκομείο της ΚαβάλαςΣύμφωνα με την εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, η γυναίκα δεν είχε εμβολιαστεί. Στην εκπομπή προβλήθηκαν γράμματα που έγραψε λίγο πριν “σβήσει”.

«Είμαι 43 χρονών, έχω δύο μικρά παιδάκια. Τη Θεοδώρα μου και τον Γιαννάκη μου. Είμαι στο νοσοκομείο, στην πτέρυγα Covid στην Καβάλα. Αν είχα κάνει το εμβόλιο αυτήν την στιγμή μπορεί να μην ήμουν σε αυτήν την κατάσταση».«Λίγο αυτά που άκουγα από τον έναν και τον άλλον, λίγο η αναβλητικότητά μου, δεν το έκανα. Τι κέρδισα; Δεν κέρδισα… Το αντίθετο. Έχασα τη ζωή μου, τα παιδιά μου, την οικογένεια μου. Μια φορά μπήκα στο σύστημα και έβαλα τα στοιχεία μου για να το κάνω. Βγήκε το ΑstraΖeneca. Άστο λέω άλλη φορά… Άλλη; Ποια άλλη; Δεν υπάρχει άλλη φορά».

«Είχε αφήσει μηνύματα για όλους, για τα αδέλφια της από ένα μήνυμα ξεχωριστό, για τον πατέρα της, για τα παιδιά της, για τους γιατρούς που διασωληνώνουν μπροστά στον κόσμο που έχει αυτή την ασθένεια και μπορεί να διασωληνωθούν και αυτοί μετά, αλλά είναι πολύ άσχημο όταν το βλέπει, αυτό εξέφρασε», πρόσθεσε η νύφη της.

Back to top button