Αγροτικά νέαΕλλάδαΚορυφαία

Αιχμές της ΔΕΕΠ Ροδόπης της ΝΔ κατά Ιλχάν Αχμέτ για το θέμα τη ένταξης των επιλαχόντων νέων αγροτών :”η ένταξή τους πολιτική βούληση της Κυβέρνησης της ΝΔ και όχι πίεσης από επερωτήσεις που δεν στοιχίζουν κάτι”

Αιχμές κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ στη Ροδόπη Ιλχάν Αχμέτ χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει ευθέως αλλά “φωτογραφίζοντάς” τον ,αφήνει με σύντομη ανακοίνωσή του ο Πρόεδρός της Γιάννης Τζαμπάζης.

Η δήλωσή του αφορούσε ουσιαστικά σχολιασμό των πρόσφατων σχετικών δηλώσεων του βουλευτή Ροδόπης ο οποίος ανάφερε ότι η ανακοίνωση της ένταξης όλων των επιλαχόντων νέων αγροτών του πρόσφατου προγράμματος από τον νέο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Λευτέρη Αυγενάκη ήταν μία ακόμη επιτυχία για την οποία είχε υποβάλλει σχετική ερώτηση πριν από 3 μήνες στη Βουλή .”Η νέα τετραετία ξεκινά με μια επιτυχία για τον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας. Και για τον λόγο αυτό αισθάνομαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος και δικαιωμένος». δήλωσε ο βουλευτής .

Η αιχμηρή δήλωση του κ Τζαμπάζη :

“Εξοικονομήθηκαν οι απαραίτητοι πόροι απο το Υπουργειο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων εντάσσοντας όλους τους επιλαχόντες νέους αγρότες στο πρόγραμμα ενίσχυσης νέων αγροτών.

Για την περιοχή μας 195 είναι οι επιλαχόντες νέοι αγρότες. 

Τα χρήματα αυτά, τα εξοικονόμησε ο Υπουργος της κυβέρνησης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, όχι επειδή «πιέστηκε» απο μια επερώτηση που δεν στοιχίζει και κάτι, αλλά επειδή υπάρχει πολιτική βούληση και σχέδιο στήριξης των νέων αγροτών.

Χρόνια προσφιλής πολιτικη κάποιων είναι  να καρπώνονται τις επιτυχίες της κυβέρνησης.

Ε ΟΧΙ ΚΑΙ «ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΟΥ».

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΑΜΠΑΖΗΣ “

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε θα συνεχίσει να αντιδρά το κυβερνόν κόμμα τοπικά καθώς για μεγάλα ζητήματα όπως οι αποζημιώσεις των καπνοπαραγωγών ,η ευφυής επικοινωνιακή τακτική του κ Ιλχάν Αχμέτ διαχρονικά τα παρουσίαζε ως αποτέλεσμα της δικής του πίεσης ενώ αξιολογείται πως αυτή τον δικαίωσε κατά ένα μεγάλο μέρος στη δύσκολη εκλογική μάχη που έδωσε πρόσφατα.

Back to top button