Αγροτικά νέαΚοινωνίαΚορυφαίαΡεπορτάζΤοπικές ειδήσεις

Άγιοι Θεόδωροι Ροδόπης :στο Νοσοκομείο αγρότης όταν η βαμβακοσυλλεκτική του μηχανή άγγιξε καλώδια της ΔΕΗ -Να απομακρύνει ο Δήμος το σημείο υδροληψίας το οποίο βρίσκεται κάτω από τα καλώδια της ΔΕΗ

Τα καλώδια της ΔΕΗ άγγιξε το κουβούκλιο της βαμβακοσυλλεκτικής του μηχανής την οποία έπλενε χθες το μεσημέρι 60 χρονος αγρότης από τους Αγίου Θεοδώρους στο σημείο υδροληψίας ,έξω από το χωριό, με αποτέλεσμα να κεραυνοβοληθεί από το ρεύμα και να προκληθεί βραχυκύκλωμα στο δίκτυο.

Ο αγρότης μεταφέρθηκε αμέσως στο Νοσοκομείο Κομοτηνής όπου νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής θεραπείας με τα μηνύματα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θετικά για την πορεία της υγείας του.

Δεν είναι το πρώτο ατύχημα που συμβαίνει στη Ροδόπη με βαμβακοσυλλεκτική μηχανή .Πριν από λίγα χρόνια άλλη βαμβακοσυλλεκτική από το Κόσμιο άγγιξε επίσης καλώδια της ΔΕΗ χωρίς να σηκώσει τον κουβά της με αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς με τον επιβαίνοντα οδηγό ,ευτυχώς να μην παθαίνει τίποτα. Στη Μαρώνεια επίσης πριν από λίγα χρόνια αγρότης που μετακινούσε σωλήνα ποτίσματος, από απροσεξία ,άγγιξε το καλώδιο της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Οι αγρότες από την περιοχή των Αγίων Θεοδώρων και μετά το ατύχημα ζητούν από το Δήμο Κομοτηνής να απομακρύνει το σημείο υδροληψίας που καθημερινά χρησιμοποιούν δεκάδες αγρότες με τρακτέρ και μηχανές, μακριά από το σημείο στο οποίο περνούν καλώδια , πριν το ατύχημα επαναληφθεί.

Οι αποκλειστικές φωτογραφίες της Ροής από το σημείο.

Back to top button