ΑυτοδιοίκησηΚορυφαία

Η ΑΔΕΔΥ Ξάνθης στηρίζει του υπαλλήλους του Δήμου Ιάσμου :”Ο δήμαρχος θα πρέπει να καταλάβει ότι η περίοδος των εποχών εκφοβισμού και της πλατείας Κλαυθμώνος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί”

Οι απίστευτες δηλώσεις του Δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν ο οποίος ζήτησε τις παραιτήσεις των Διευθυντικών στελεχών και των ειδικών συνεργατών του Δήμου του προκάλεσαν την αντίδραση της ΑΔΕΔΥ Ξάνθης η οποία με επιστολή της που απέστειλε προς τους συναδέλφους της στο Δήμο Ιάσμου δηλώνει την στήριξή της κάνοντας λόγο για “παραλήρημα” του Δημάρχου διευκρινίζοντας την νόμιμη διαδικασία διορισμού των προϊσταμένων των υπηρεσιών.

Η επιστολή είναι η εξής :

Ξάνθη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Θέμα : «Στήριξη των Συναδέλφων Δημοτικών Υπαλλήλων του Δήμου Ιάσμου μετά τον εκφοβισμό που έχουν υποστεί από το δήμαρχο Οντέρ Μουμίν»

Παραλήρημα του Δημάρχου Ιάσμου ο οποίος με δηλώσεις του κατηγορεί και συκοφαντεί τους συναδέλφους που εργάζονται και προΐστανται υπηρεσιών του Δήμου του, προσβάλλοντας την εργασιακή τους επάρκεια και την εργατικότητα.

Έχουμε να πούμε στο Δήμαρχο ότι κανείς Αιρετός δεν διορίζει Προϊστάμενους ή Διευθυντές. Ευτυχώς για τον ορισμό τακτικών και αναπληρωτών προϊσταμένων δημοσίων υπηρεσιών και υπηρεσιών ΟΤΑ η Ελληνική Πολιτεία έχει προβλέψει ποια είναι η νόμιμη διαδικασία.

Είμαστε στο πλευρό των συνάδελφων του Δήμου Ιάσμου, ζητώντας τους, να μην παραιτηθεί κάνεις από τις θέσεις ευθύνης που κατέχει ή αναπληρώνει. Γιατί κανείς Δήμαρχος δεν είναι υπεράνω του Νόμου.

Ο δήμαρχος θα πρέπει να καταλάβει ότι η περίοδος των εποχών εκφοβισμού και της πλατείας Κλαυθμώνος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Ζητούμε άμεσα από τον δήμαρχο Ιάσμου να ανακαλέσει, ζητώντας συγγνώμη από τους συναδέλφους.

Μετά τις προσβλητικές δηλώσεις του εν λόγω δημάρχου για τον δήμο στον οποίο έχει εκλεχθεί για να διοικεί, ελπίζουμε οι ψηφοφόροι του να έχουν κατανοήσει την ατεκμηρίωτη και πλήρως αντιθεσμική συμπεριφορά.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Ν.Τ. ΞΑΝΘΗΣ


Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ ΕΡΙΦΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Back to top button