ΕλλάδαΚοινωνίαΚορυφαία

8ος θανατος από την Ξάνθη σήμερα λόγω κορωνοϊόύ :υπέκυψε 59χρονη-Χθες έχασε τη ζωή της και μία 58 χρονη γυναικα επίσης από την Ξάνθη

Υπέκυψε σήμερα το πρωί 59 γυναίκα από την ευρύτερη περιοχή Σμύνθη – Ζουμπούλι – Αρναούτι – Κότινο του Δήμου Μύκης. Η γυναίκα νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης στην μονάδα Covid-19.

Αυτήν την ώρα άνθρωποι της Βακουφικής επιτροπής Ξάνθης έχουν πάει να παραλάβουν την σωρό της με όλες τις κατάλληλες προφυλάξεις ώστε να την μεταφέρουν στην Ξάνθη. Η κηδεία θα γίνει στην Σμύνθη.

Και άλλος θάνατος χθες από την ορεινή Ξάνθη

Χθες έχασε τη ζωή της μία ακόμη γυναίκα 58 χρονών επίσης από την Ξάνθη η οποία είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα .Και αυτή η γυναίκα διέμενε σε οικισμό του Δήμου Μύκης όπου 2 χωριά παραμένουν σε αυστηρ΄’η καραντίνα.

Μέχρι σήμερα η Ξάνθη θρηνεί 8 νεκρούς από τον φονικό ιό με τους μισούς από αυτούς να προέρχονται από το Δήμο Μύκης της ορεινής Ξάνθης.Εξ αιτίας του κορωνοϊού μέχρι σήμερα έχουν χάσει την ζωή τους ένας 74 χρονος από τις Σάπες και δύο άνδρες από τον Εβρο 61 και 72 ετών αντίστοιχα αποδεικνύοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει εφησυχασμός .

(Με στοιχεία από το xanthnews.gr και τον συντάκτη Σταύρο Καρυπίδη )

Back to top button