ΑθλητισμόςΑυτοδιοίκησηΚορυφαίαΡεπορτάζΡΟΗ ΝEWS WEB TV

700 δρομείς στον 3ο νυχτερινό αγώνα των Rodopi runners-Πόλος έλξης τα δρομικά γεγονότα της Κομοτηνής (web tv φωτογραφίες)

Βίντεο Κώστας Μάρκου

Περίπου 700 δρομείς κάθε ηλικίας πήραν μέρος στον 3ο νυχτερινό αγώνα 5χλμ που διοργάνωσαν χθες το βράδυ ο σύλλογος δρομέων υγείας Rodopi Runners. και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, μέσω της Π.Ε. Ροδόπης.

Μεγάλη ήταν και η συμμετοχή των παιδιών τα οποία συμμετείχαν με ενθουσιασμό τρέχοντας μαζί με τους γονείς τους, με αφετηρία και τερματισμό στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής.

Για την ιστορία, οι τρεις πρώτοι που έκοψαν το νήμα είναι οι: Δημητριάδης, Διαμαντάκος, Μαγγίνας ενώ από τις γυναίκες οι: Μαυρίδου, Θωμαΐδου, Δημητριάδου. Με αμαξίδιο συμμετείχε ο Φατήχ Σερίφ από την Κομοτηνή. Σε όλους τους συμμετέχοντας όπως και στους εθελοντές της ομάδας διάσωσης δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια.

Η διοργάνωση κρίθηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη από δρομείς και διοργανωτές που ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

«Ο αθλητισμός είναι στις προτεραιότητες της περιφέρειας, με την στήριξη δράσεων που προάγουν τον αθλητισμό και μπορούν να προσελκύσουν δρομείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με απώτερο στόχο την ανάδειξη της Ροδόπης ως επίκεντρο του Αθλητικού Τουρισμού της Βόρειας Ελλάδας» τόνισε μεταφέροντας και το μήνυμα του περιφερειάρχη Χριστόδουλου Τοψίδη, ο αντιπεριφερειάρχης Μανώλης Ταπατζάς.

Βίντεο εδώ

Back to top button