ΕλλάδαΚοινωνίαΤοπικές ειδήσεις

6000 μάσκες μοίρασε ο Δήμος Αρριανών σε δημότες του

Με πρωτοβουλία του Δ. Αρριανών και με την πρόθυμη συμβολή γυναικών του δήμου κατασκευάστηκαν περί τις 6.000 μάσκες προστασίας προσώπου. Όλες οι μάσκες ετοιμάστηκαν από γυναίκες της περιοχής, που αφιέρωσαν χρόνο,για να τις ράψουν στις μηχανές τους με υλικά που τους προμήθευσε ο Δήμος. Ταυτόχρονα πραγματοποιήθηκε προμήθεια αντισηπτικών κρεμοσάπουνων απαραίτητων για την διασφάλιση της ατομικής υγιεινής και την προστασία του πληθυσμού.


Στη συνέχεια τα υλικά διανεμήθηκαν σε όλη την επικράτεια του Δήμου με προτεραιότητα στις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού και στους ηλικιωμένους συνοδευόμενα από μια επιστολή του Δημάρχου ο οποίος ευχαρίστησε τους κατοίκους για την στάση τους όλο αυτό το διάστημα και την προσπάθειά τους στην τήρηση των περιοριστικών μέτρων. Τόνισε όμως ότι η προσπάθεια είναι διαρκής και θα πρέπει να συνεχιστεί ώστε να πετύχουμε όλοι μαζί ενωμένοι τον στόχο μας και να βγούμε από αυτή την υγειονομική κρίση.
Με την συμβολή των αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και των προέδρων των τοπικών κοινοτήτων γίνεται η διανομή του δέματος σε κάθε οικισμό και κάθε σπίτι.

Back to top button