6 κρεβάτια ΜΕΘ αξίας 18.000 δώρισε στο Νοσοκομείο της πόλης εταιρεία της Ξάνθης

Η Δκτρια του Νοσοκομείου της Ξάνθης Ελενα Ροφαέλα

Μία σπουδαία δωρεά στο Νοσοκομείο της Ξάνθης αξίας 18000 ευρώ για την αγορά 6 ειδικών κρεβατιών για την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας πραγματοποίησε Ξαθιώτικη εταιρεία όπως γνωστοποίησε η Δκτης του Νοσοκομείου του Νομού Έλενα Ραφαέλα.Η ίδια ανέφερε :

“Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης στα πλαίσια αναδιοργάνωσης των υποδομών του εξαιτίας του covid-19 και κυρίως λόγω της επέκτασης κλινών Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), έχει ανάγκη από απαραίτητο εξοπλισμό που θα θωρακίσει αποτελεσματικά τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει όλο το προσωπικό, ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό ενάντια στο φονικό ιό, λειτουργώντας σε πρωτόγνωρες συνθήκες.

Στις εκκλήσεις μας για υλικοτεχνική υποστήριξη ανταποκρίθηκε άμεσα η εταιρία Smirdex S.A. Coated Abrasives Industry και η Διευθύνων Σύμβουλος κα Κατερίνα Τοπούζογλου, που με την πολύτιμη δωρεά τους εξοπλίζουν το Νοσοκομείο μας με 6 ειδικά κρεβάτια εντατικής θεραπείας, αξίας 18.000€.

Θα θέλαμε ως Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης να τους ευχαριστήσουμε δημόσια για τη πολύτιμη συνεισφορά τους και ελπίζουμε το παράδειγμά τους να βρει μιμητές.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – ΔΕ ΞΕΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ!”καταλήγει η νέα Δκτρια του Νοσοκομείου…

Exit mobile version