Ο ΑθεόφοβοςΚορυφαία

Ο “αθεόφοβος ” είναι εδώ πλέον…

Και ναι λοιπόν, ενέσκηψε στην καθ ημάς μίζερη κατά τα άλλα πραγματικότητα και ο «αθεόφοβος» της Ροής news για να την ομορφύνει καίτι περισσότερο .Κι αν δεν την ομορφύνει τουλάχιστον να την μπογιατίσει λίγο ,να της δώσει ένα άλλο χρωματάκι βρε αδερφέ …

Τόσες αποχρώσεις του γκρι πως έχουν ανακαλυφθεί; Στα μέρη μας προσθέτουμε κι άλλες όντες ανεξάντλητοι …

-Κοιτάς το ημερολόγιο και λέει καλοκαίρι αλλά το καλοριφέρ και η κουβέρτα σου το βράδυ διαφωνούν .Διχασμένες καταστάσεις και πρωτόγνωρες .Τίποτα ίσιο βρε παιδί μου. Όλα στραβά κι ανάποδα…

People gather during the Utah Business Revival rally, calling for Utah’s economy to be re-opened, Saturday, April 18, 2020, in Salt Lake City. Utah will aim to reopen restaurants and gyms and resume elective surgeries in early May under a plan unveiled Friday by Gov. Gary Herbert to gradually reopen the economy that has been decimated by the coronavirus pandemic. (AP Photo/Rick Bowmer)

-Κι ο κορωνοϊός εδώ .Βέβαια τη γλιτώσαμε τη δουλειά ..Ο Τσιόδρας και η τύχη συνδυαστήκανε .Που; Στην Ελλάδα της αμφισβήτησης και της συνωμοσιολογίας ..Πάλι καλά ..Τώρα ;

-Τουρισμός λέει..Ανοίξαμε και σας περιμένουμε ..Χωρίς ελέγχους και τα τοιαύτα περιττά .Η Ελλάδα υπέροχο τουριστικό…θ(φ)έρετρο .

-Μάθανε και οι Ιταλοί πως δεν τους καλέσαμε και παρεξηγήθηκαν ..Κορωνοϊός και Λιβύη αντάμα δύσκολο τέστ. Αστα..

Αλλά αυτά είναι μακρινά για μας .Εμείς τραβάμε ζόρι με την Νυμφαία και τα σύνορά μας ..Πότε θα ανοίξει..Όχι τόσο για τουρίστες που εδώ δεν πατάνε αλλά για κάνα φτηνό καύσιμο βρε αδερφέ.

Νυμφαία :εικόνες μίας άλλης εποχής …

-Και τώρα ανοιχτά είναι αλλά για 50 ευρώ γκάζι να κάτσεις καραντίνα δεν λέει..

-Ο καθένας και ο πόνος του…

-Γιορτάσαμε φτωχικά και τα 100 χρόνια από την ..απελευθερωμένη ενσωμάτωση της Θράκης …

-Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου μήπως και τιμήσουμε θυσίες και ιστορικές αποφάσεις..

-Και για να μην μπερδευτούμε τα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ δεν είναι μόνο σπονδή στο παρελθόν μας αλλά κυρίως δέσμευση για το μέλλον… Μπας και σηκώσει κεφάλι ο τόπος αυτός ..

-Είπε και την αλήθεια και η νέα Θρακιώτισσα Προεδρίνα Κατερίνα Σακελλαροπούλου που μας ήρθε με ..εσάνς αριστεράς και μας άλλαξε λίγο (λίγο όμως ..)τη ρουτίνα μας..Η επί δεκαετίες υπανάπτυξη έκανε καλό στο περιβάλλον άρα μπορούμε να κάνουμε πράσινη ανάπτυξη.

-Καλά τα λέει η κ Πρόεδρος αλλά εμείς μέχρι ξνα δούμε την πράσινη ανάπτυξη χορταίνουμε τα…πράσινα άλογα .Τόση πράσινη (υπ)ανάπτυξη που αποκτήσαμε φοβερό know how..

-Πάντως η Πρόεδρος έδωσε ένα διαφορετικό στίγμα ,πιο ανθρώπινο, πιο γήινο να πούμε …

-Εφαγε και στο Σουλτάν Τεπέ .Δίπλα ήταν και ο γραφείο Ροδόπης των Αμέα ..Μαθαίνω ότι κάποιος πρότεινε σε συνεργάτη της να κάνει ένα..κλικ και εκεί για την σημειολογία .Η πρόταση απορρίφθηκε μετ επαίνων ..Είπαμε το πρωτόκολλο…

-Ήρθαν και οι ξαδέρφες της από τη Γρατινή και της έδωσαν δώρα και τάβλες ..Τι είναι αυτό ;Ε οι Γρατινώτες ξέρουν .Στεναχωρήθηκαν όμως που δεν τους επισκέφθηκε…

-Την επόμενη φορά..

-Στην Περιφέρεια αυγατίζουν οι θέσεις των Αντιπεριφερειαρχών ..Καλό πράγμα αυτό ..Έγινε προσφάτως και ο Καβαλιώτης Καραγιώργης αρμόδιος για τα ψάρια και τα τις λίμνες τέλος πάντων..Μέχρι τώρα ήταν αρμόδιος ,κάπως για τα αγροτικά ..Επειδή όλα πήγαν πολύ καλά ..αναβαθμίστηκε και αυτός .

Θυμήθηκα τότε ,πριν λίγους μήνες , στην αρχή της θητείας που ο Κώστας Κατσιμίγας τον είχε τρολλάρει φωτογραφίζοντας ένα..σκαμπό τότε για την θέση του συμβούλου που του είχε προσφερθεί .Ο ίδιος μάλλον ενοχλημένος τότε είχε σχολιάσει πως «και καρέκλα υπήρχε και μάλιστα άνετη αλλά ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια στη ζωή του ..Ο καιρός γαρ εγγύς» είχε σχολιάσει ο Καραγιώργης τότες .

-Τελικά αποδείχτηκε ..εγγύτερος του αναμενομένου και η καρέκλα όντως υπήρχε και περίμενε και είναι σαφώς προτιμητέα..Ασε που στο σκαμπό πιάνεται και ο απαυτός σου…

-Τώρα που γυρίζει γιατί με ποσοστό 1 % και κάτι δεν πας μακριά…

-Μοιράστηκε το χρήμα του κορωνοϊού από άλλον αρμόδιο στα τοπικά ΜΜΕ .όχι σε όλα βέβαια… Κάποιος τους «ξέχασαν» …

-Είναι και κείνος ο τροχός που γυρίζει και προκαλεί πόνο …

-Ρωτάτε φίλοι γιατί ο Δήμος Κομοτηνής κλαδεύει τόσο πολύ τα δέντρα; Ρωτάω και γω

-Αλήθεια εκεί στο περίπτερο του Δήμου στην πλατεία ο γνωστός περσόνας είναι εθελοντής ;έχει κάποια σύμβαση; Τίνι τρόπο βρε αδερφέ το ανοιγοκλείνει;(θα επανέλθω …)

-Θα μου πεις τόσος τουρισμός στην Κομοτηνή ένα περίπτερο το χρειαζόμαστε ….

-Εδώ θα είμαστε να τα λέεμ συχνά..

Άλλωστε ο τόπος μας έχει πολλούς καραγκιοζ μπερντέδες και θα βρω χώρο οπωσδήποτε και γω κάπου να χορέψω

Ο (τενεκές ,ο ξεγάνωτος ,ο Μέγας) αθεόφοβος σας χαιρετά

Ραντεβού στα ..τενεκετζίδικα (ποια γουναράδικα..)αδέρφια

ΥΓ» Αλλά με τις ξόβεργες μπορεί να πιάνεις πουλιά, δεν πιάνεις ποτέ το κελαηδητό τους. Χρειάζεται η άλλη βέργα, της μαγείας, και ποιος μπορεί να την κατασκευάσει αν δεν του ’χει από μιας αρχής δοθεί;»

Μην το ψάχνετε ..Ελύτης είναι

Back to top button