Δημοτικές Εκλογές Ροδόπη 2023Κορυφαία

“Εμείς μιλάμε με τα έργα μας” δήλωσε ο Ντίνος Χαριτόπουλος μιλώντας σε κατοίκους του Αρσακείου,Αετολόφου,Στρύμης ,Διώνης ,Κρωβύλης και Ασκητών

Συγκινητική ήταν η υποδοχή του υπ. Δημάρχου Μαρωνείας-Σαπών και επικεφαλής της παράταξης «Επανεκκίνηση» κ. Ντίνου Χαριτόπουλου από τους κατοίκους των οικισμών που επισκέφτηκε κατά τη δεύτερη ημέρα της περιοδείας του, το βράδυ της Τρίτης 26 Σεπτεμβρίου 2023.

Μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού επισκέφτηκε τους οικισμούς Αρσάκειο, Αετόλοφος, Στρύμη, Διώνη, Π.Κρωβύλη, Κρωβύλη και Ασκητές όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους και να τους αναλύσει τις βασικές θέσεις του προγράμματος για την «Επανεκκίνηση» του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών η οποία ξεκίνησε πριν 4 χρόνια και θα συνεχιστεί καθώς «έχουμε σχέδιο εφικτό, ρεαλιστικό και καινοτόμο. Έχουμε την εμπειρία και τη γνώση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπ. Δήμαρχος και κάλεσε τους πολίτες «να συμπορευτούμε σε μία νέα θητεία για την Επανεκκίνηση του Δήμου μας».

«Εμείς μιλάμε στις καρδιές των ανθρώπων γιατί μιλάμε με τα έργα μας» δήλωσε τονίζοντας πως οι παρεμβάσεις που έχουν δρομολογηθεί στο Δήμο πάνω σε σοβαρά έργα υποδομής ξεπερνούν όσα έγιναν την τελευταία 20ετία .

Με τα έργα της ύδρευσης επιλύθηκαν οριστικά τα προβλήματα της υδροδότησης όλων των οικισμών, ενώ το Αρσάκειο πλέον θα αποκτήσει σύγχρονο αποχετευτικό σύστημα και θα συνδεθεί με τον βιολογικό σταθμό που κατασκευάζεται στην ευρύτερη περιοχή. Παράλληλα σε οικισμούς του Δήμου πραγματοποιήθηκαν έργα αγροτικής οδοποιίας καθώς και άλλες παρεμβάσεις.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος κάλεσε τους συνδημότες του να στηρίξουν μία προσπάθεια που μπορεί να οδηγήσει τον Δήμο στο μέλλον αποφεύγοντας ένα καταστροφικό πισωγύρισμα .

Οι περιοδείες συνεχίζονται την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

6:00 μ.μ. Αναχώρηση από το εκλογικό κέντρο Σαπών

6:30 μ.μ. Ίσαλος

7:00 μ.μ. Καλλιθέα

7:30 μ.μ. Αμάραντα

8:00 μ.μ. Πάμφορο

8:15 μ.μ. Βάκος Β΄

8:30 μ.μ. Βάκος Α΄

Back to top button