ΑυτοδιοίκησηΚορυφαία

30 κατοίκους πληγέντων από τη φωτιά οικισμών του Δήμου Ιάσμου θα φιλοξενήσει ο Δήμος Κομοτηνής σήμερα

Πολιτική Προστασία και Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής φροντίζουν τις πληγείσες περιοχές και τους πληγέντες

Ο Δήμος Κομοτηνής βρίσκεται από την Κυριακή 20 Αυγούστουμε τα μηχανήματά του (φορτωτής, υδροφόρα καιJCB)σε μέτωπα της φωτιάς του Νομού Ροδόπης, στηρίζοντας το δύσκολο έργο της Πυροσβεστικής. Το αρμόδιο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου βρίσκεται σε στενή συνεργασία με την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και τον Στρατό. Παρόντεςείναι ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης, ο αρμόδιος για θέματα Πολιτικής Προστασίας, Θέμης Τζενετίδης, ο προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας, Δήμος Ευτυχιάκος και οι κατά τόπους πρόεδροι των Κοινοτήτων.

Ο Δήμος Κομοτηνήςμετά από επικοινωνία του ΑντιδημάρχουΚοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης, Γιάννη Μουρτίδημε τον Δήμο Ιάσμου θα φιλοξενήσει αρχικά 30 άτομα – δημότες Ιάσμου των οποίων τα σπίτια δεν είναι κατοικήσιμασε αίθουσες του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής. Ο Δήμος Κομοτηνής είναι έτοιμος με τις Κοινωνικές του Υπηρεσίες να καλύψει τις ανάγκες κατά το δυνατόν περισσοτέρων πολιτών του Δήμου Ιάσμου.

Επίσης ο Δήμος Κομοτηνής μεταφέρει ότι ο Ιατρικός Σύλλογος Ροδόπης είναι έτοιμος να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια του ζητηθεί, μετά από επικοινωνία του Δημάρχου Κομοτηνής, Ιωάννη Γκαράνη με τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου- Καρδιολόγο και Αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Βασίλη Λούρμπα.

Back to top button