ΕλλάδαΚοινωνίαΚορυφαία

ΣΥΡΙΖΑ:7 κάλπες στη Ροδόπη για την ψηφοφορία για τον Πρόεδρο και την ΚΕ της 15ης Μαίου

Στις 15 Μαίου ημέρα Κυριακή θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία ,για πρώτη φορά στην ιστορία του από όλα τα μέλη του κόμματος ,εκλογής του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Την ίδια μέρα θα γίνει και η ψηφοφορία για τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής .Η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη ενημερώνει για το που θα στηθούν κάλπες και ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου σε κάθε ψηφοφορία.

Στον νομό Ροδόπης ψηφίζουν σε επτά (7) συνολικά εκλογικά κέντρα, με δύο τμήματα στο κάθε ένα. Τα εγγεγραμμένα μέλη που ψηφίζουν για Πρόεδρο και Κεντρική Επιτροπή αλλά και πολίτες που θέλουν να ενταχθούν στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία για πρώτη φορά και να ψηφίσουν για Πρόεδρο ψηφίζουν:

  • Στον Δήμο Κομοτηνής σε δύο εκλογικά κέντρα, στην ΝΟΜΑΡΧΙΑ (εκλογικό κέντρο 387) και στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (εκλογικό κέντρο 388).
  • Στον Δήμο Ιάσμου σε τρία εκλογικά κέντρα, στον Ίασμο στο χώρο του Κ.Α.Π.Η. (εκλογικό κέντρο 389), στον Μίσχο στον Σύλλογο Νεολαίας στην είσοδο του χωριού (εκλογικό κέντρο 390) και στην Πελεκητή στον Σύλλογο Νεολαίας στην πλατεία (εκλογικό κέντρο 391).
  • Στον Δήμο Αρριανών-Φιλλύρας σε ένα εκλογικό κέντρο στα Αρριανά στον Σύλλογο Γυναικών (εκλογικό κέντρο 392).
  • Στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών σε ένα εκλογικό κέντρο στο Συνεδριακό Κέντρο Σαπών (εκλογικό κέντρο 393).

Ο κατάλογος των εγγεγραμμένων μελών είναι ενιαίος σε ένα πανελλαδικό δίκτυο και η διαπίστευση της ψηφοφορίας γίνεται ηλεκτρονικά για την απόλυτη διασφάλιση της διαδικασίας, οπότε έτσι μπορεί ο καθένας και η καθεμία να ψηφίσει οπουδήποτε εντός της περιφέρειας της ΑΜΘ.

Back to top button