1007 παράτυποι μετανάστες και διακινητές συνελήφθησαν στην Ανατολική Μακεδονία Θράκη μόνο τον Αύγουστο

Αύξηση παρουσιάζουν τα επίσημα στατιστικά που καταγράφουν ,μεταξύ άλλων ,τον αριθμό των παράνομων μεταναστών που εισέρχονται στη χώρα μας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη σύμφωνα με τα στοιχεία της ίδιας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Δνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης .

Ετσι μόνο τον Αύγουστο συνελήφθησαν μετά από συντονισμένες επιχειρήσεις 1007 μετανάστες και διακινητές σε ολόκληρη την ΑΜΘ.Πέρσι ο αριθμός αυτός προσέγγιζε τους 600 ή και λίγο παραπάνω.

Παρά τους φράχτες ,τα τζιπ ,τα μέσα και την ετοιμότητα των δυνάμεων στα σύνορα οι ροές συνεχίζουν να αυξάνονται απόδειξη ότι τα κυκλώματα αυτά είναι πολύ οργανωμένα και προσφέρουν τεράστια κέρδη στους εμπλεκόμενους

Οι παραπάνω εισέρχονται σύμφωνα με τα στοιχεία της roinews κυρίως από τον ποτάμι του Έβρου αλλά και από τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα και μάλιστα κατά δεκάδες.

Στη Ροδόπη ακόμη περιμένουμε την υλοποίηση της εξαγγελίας για την πρόσληψη των 100 συνοριοφυλάκων με τα στελέχη του κυβερνητικού κόμματος να επιδεικνύουν απίστευτη και αξιομνημόνευτη αδράνεια επί του θέματος …

Exit mobile version