Χωρίς κατηγορία

Στο 100% η κινητοποίηση των επαγγελματιών της εστίασης σήμερα στην Κομοτηνή-Για 24 ώρες τα καταστήματα κλειστά, πορεία και ψήφισμα σε Περιφερειάρχη και Δήμαρχο(web tv-φωτογραφίες)

Το 100% άγγιξε η συμμετοχή των επαγγελματιών της εστίασης αλλά και των καφέ από ολόκληρη τη Ροδόπη στη μεγάλη κινητοποίηση που διοργάνωσαν σήμερα τα Σωματεία τους διεκδικώντας έμπρακτη στήριξη της πολιτείας αλλά και της αυτοδιοίκησης πριν πολλοί από αυτούς βάλουν οριστικά λουκέτο.

Καθυστέρηση καταβολής τουλάχιστον ένα χρόνο της επιστρεπτέας ενίσχυσης ,διευκόλυνση των σχέσεων απασχόλησης ,μείωση ή απαλλαγή από δημοτικά τέλη κα είναι μερικά από τα αιτήματα των εκατοντάδων επαγγελματιών που διαδήλωσαν σήμερα.

Η πορεία ξεκίνησε από το Σπαθί ,κατευθύνθηκε στο Δημαρχείο όπου επιδόθηκε ψήφισμα στο Δήμαρχο Κομοτηνής ενώ κατέληξε στην Περιφέρεια όπου έγινε ολιγόλεπτη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο. Στην Περιφέρεια βρισκόταν και ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Γιάννης Τσακίρης που απέφυγε να συναντήσει τους επαγγελματίες απομακρυνόμενος διακριτικά από το χώρο

Εδώ δηλώσεις ,βίντεο από την πορεία αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Back to top button