ΚοινωνίαΚορυφαίαΟικονομίαΡεπορτάζΡΟΗ ΝEWS WEB TVΤοπικές ειδήσεις

Όχι στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο λένε 15 επαγγελματικοί και επιστημονικοί φορείς της Ροδόπης -Κινητοποίηση σήμερα στην Κομοτηνή και επίδοση ψηφίσματος στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ (video φωτογραφίες)

Την κάθετη και κατηγορηματική αντίθεσή τους στο νέο φορολογικό Νομοσχέδιο της Κυβέρνησης εξέφρασαν σήμερα στην Κομοτηνή ,έξω από το κτίριο της Περιφέρειας ΑΜΘ εκπρόσωποι 15 Επαγγελματικών και επιστημονικών φορέων της Ροδόπης .

Οι εκπρόσωποί τους θεωρούν τα μέτρα άδικα εφόσον είναι οριζόντια ενώ δηλώνουν ότι θα επιβαρύνουν υπέρμετρα τις ήδη πληττόμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις οδηγώντας στον αφανισμό τους και τους εργαζόμενούς τους στην ανεργία .

Συνέταξαν υπόμνημα -ψήφισμα το οποίο και επέδωσαν στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο ο οποίος δεσμεύτηκε να το μεταφέρει αρμοδίως στην κυβέρνηση .

Ακολουθούν φωτο αλλά και δηλώσεις του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης Δημήτρη Ερελιάδη που διάβασε αλλά και επέδωσε το σχετικό ψήφισμα στον Περιφερειάρχη ,του Προέδρου του ΕΒΕ Αντώνη Γραβάνη ,της ΟΕΒΕΣ Ανέστη Βαφειάδη και του Προέδρου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ροδόπης Χρήστου Κουκάκη

Back to top button