ΚορυφαίαΑυτοδιοίκησηΚοινωνίαΡεπορτάζΡΟΗ ΝEWS WEB TV

Η “Χώρα των Παραμυθιών” της Κομοτηνής ανοίγει σήμερα το μαγικό κόσμο της-“Η Κομοτηνή μπαίνει στον χάρτη των Χριστουγέννων “(video φωτογραφίες)

Με στόχο η Κομοτηνή να μπει στο χάρτη των Χριστουγέννων της χώρας ως ένας προορισμός στον οποίο μικροί και μεγάλοι μπορούν να νιώσουν το πνεύμα των γιορτών ταξιδεύοντας; μέσα από τα θεματικά πάρκα που θα φιλοξενεί ,σήμερα αμέσως μετά το Santa Run ανοίγει τις “πύλες” της η “Χώρα των Παραμυθιών” που φιλοξενείται στο πάρκο της πόλης .

Εκεί με τη βοήθεια των ξωτικών οι μικροί φίλοι θα γνωρίσουν μερικά από τα σπουδαιότερα παραμύθια του κόσμου μέσα από τις κατασκευές που ήδη έχουν με επιμέλεια στηθεί αλλά και τις περιγραφές που θα ακούνε .Φυσικά με το ειδικό διαβατήριο που θα λαμβάνουν με την είσοδό τους σε αυτό ενώ στο τέλος των περιηγήσεων θα λαμβάνει χώρα ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτυ .

Στο πάρκο παρουσιάζονται τα παρακάτω παραμύθια:
Σκρουτζ – Η Χριστουγεννιάτικη Ιστορία – Κάρολος Ντίκενς, Αγγλία
Χάνσελ και Γκρέτελ – Αδελφοί Γκριμ, Γερμανία
Ο Εγωιστής Γίγαντας -Όσκαρ Γουάιλντ, Ιρλανδία
Παπουτσωμένος Γάτος – Σαρλ Περώ, Γαλλία
Μικρός Πρίγκιπας (κεντρική πύλη) – Αντουάν ντε Σαιντ – Εξυπερύ, Γαλλία
Χάιντι, το κορίτσι των Άλπεων – Γιοχάνα Λουίζε Σπύρι, Ελβετία
Μόγλη, Το βιβλίο της Ζούγκλας – Τζόζεφ Ράντγιαρντ Κίπλινγκ, Μεγάλη Βρετανία

Η ομάδα Dream Workers που έστησε αρχικά την Ονειρούπολη της Δράμας και στη συνέχεια το Μύλο των Ξωτικών στα Τρίκαλα “υπογράφει ” και αυτή το θεματικό πάρκο .

Φωτογραφίες από τη σημερινή παρουσίαση εδώ

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Δημάρχου Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη και του υπεύθυνου της δημιουργικής ομάδας Γρηγόρη Αβανίδη εδώ

Ρεπορτάζ βίντεο και φωτο Σάκης Αντωνίου

Back to top button