Το ευχαριστήριο του Δήμου Μαρώνειας Σαπών για τον συλλογικό αγώνα κατά των πυρκαγιών

ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ-ΣΑΠΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ

Αφού μετά από 12 μέρες κοπιαστικών προσπαθειών, τέθηκαν υπό έλεγχο οι καταστροφικές πυρκαγιές που απείλησαν τους οικισμούς του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών και κατέστρεψαν μεγάλες εκτάσεις, μεταξύ των οποίων και δασικές, ο Δήμος μας εκφράζει δημόσια τις θερμές ευχαριστίες του σε όλους εκείνους που με τις άοκνες προσπάθειές τους συνετέλεσαν καθοριστικά στην θετική έκβαση της συγκλονιστικής συλλογικής προσπάθειας, καθώς και όσους συμπαραστάθηκαν με οποιοδήποτε τρόπο. Συγκεκριμένα, ευχαριστεί:

Ωστόσο,  καμία προσπάθεια δεν θα ήταν επιτυχής χωρίς την εθελοντική προσφορά νέων εθελοντών από το Δήμο μας και την ευρύτερη περιοχή, που από την πρώτη στιγμή και με αυταπάρνηση έδωσαν μία τεράστια μάχη με τις φλόγες.

Η συνδρομή και των υπαλλήλων καθώς και των στελεχών του Δήμου μας σε αυτήν την προσπάθεια είναι αξιομνημόνευτη και άξια ευγνωμοσύνης.


Ο Δήμος ακόμη ευχαριστεί:

οι οποίοι βρέθηκαν επί τόπου και έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον.   

Τέλος, ευχαριστεί θερμά την Φαρμακοβιομηχανία Pharmathen για την στήριξη που παρείχε στο δύσκολο αγώνα κατά των πυρκαγιών, καθώς και τον Γενικό Πρόξενο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή κ. Αϊκούτ Ουνάλ για το διαρκές του ενδιαφέρον και την επίσκεψη του.

Οι πυρκαγιές απείλησαν την υγεία, την ασφάλεια, την οικονομία και το περιβάλλον μας.

Τέθηκαν υπό έλεγχο χάρη στην συντονισμένη προσπάθεια όλων των παραπάνω, το παράδειγμα των οποίων συγκινεί και εμπνέει.

Ο Δήμος συνεχίζει τον αγώνα για την πλήρη κατάσβεση των πυρκαγιών, την αποκατάσταση των πληγέντων και του φυσικού περιβάλλοντος. 

Τέλος, ζητά άμεσα να ξεκινήσουν οι διαδικασίες αποζημιώσεων και τα έργα αποκατάστασης στις πυρόπληκτες περιοχές.

Ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών

Ντίνος Χαριτόπουλος

Exit mobile version