ΚοινωνίαΚορυφαία

Στο Σύλλογο Μέριμνας ΑμεΑ Ν Ροδόπης ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Την Τρίτη 26/03/2024 επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Μέριμνας ΑμεΑ Ν Ροδόπης “Άγιοι Θεόδωτοι” ο νυν (και εκ νέου υποψήφιος) ευρωβουλευτής της ΝΔ Στέλιος Κυμπουρόπουλος

Ο κ. Κυμπουρόπουλος ξεναγήθηκε από τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και Διοικητικό Διευθυντή του Συλλόγου Ηλία Ποιμενίδη στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας και ενημερώθηκε για όλες τις δομές που διατηρεί ο Σύλλογος καθώς και για τις δράσεις που πραγματοποιεί.

Ο ευρωβουλευτής έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για τις Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης που διαθέτει ο Σύλλογος αφού οι Στέγες βρίσκονται σε περιβάλλον διαμερισμάτων εντός της πόλεως της Κομοτηνής και έτσι επιτυγχάνεται στο μέτρο του δυνατού η ανεξαρτητοποίηση και η κοινωνικοποίηση των ατόμων με νοητική αναπηρία στην ενήλικη ζωή τους. Επίσης έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον  για τις προσπάθειες που κάνει ο Σύλλογος πάνω στον τομέα της ένταξης των ατόμων με νοητική αναπηρία στην αγορά εργασίας. Τέλος, ενημερώθηκε αναλυτικά από τον κ. Ποιμενίδη για τα προβλήματα που προκύπτουν κατά την ένταξη των ατόμων με νοητική αναπηρία στην αγορά εργασίας και δεσμεύτηκε να συζητήσει τα προς επίλυση προβλήματα σε συνάντηση του με την Υπουργό Εργασίας.   

Το παρών έδωσαν επίσης η κ. Ευγενία Εξακοϊδου , μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου καθώς και ο Πρόεδρος του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε Ροδόπης κ. Σκοπιανός Αλέξανδρος.

Back to top button