ΚορυφαίαΠολιτισμός

Ξεκινούν τα τμήματα του Εργαστηρίου Θεατρικής Παιδείας του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Κομοτηνής συνεχίζοντας τη μέχρι τώρα πετυχημένη πορεία τού Εργαστηρίου Θεατρικής Παιδείας ανακοινώνει την επαναλειτουργία των τμημάτων του για τη θεατρική περίοδο 2023-2024.

Επιμένοντας στη τήρηση του προγραμματισμού μας, θα διασφαλίζουμε καθημερινά την τήρηση όλων των κανόνων που επιτάσσουν οι παρούσες συνθήκες για την απρόσκοπτη λειτουργία του Εργαστηρίου και την ασφάλεια των μελών των τμημάτων του.

Το πρόγραμμα των θεατρικών προγραμμάτων θα είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της κάθε ηλικίας στην οποία απευθύνονται.

Οι μόνες απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι η αγάπη για τον κόσμο του θεάτρου και η διάθεση για δημιουργική δουλειά. Είναι ανοιχτό σε όλους εκείνους που τους μαγεύει το θέατρο. Είναι ένας τόπος γνωριμίας με τον κόσμο του θεάτρου και των παραστατικών τεχνών.

Οι συναντήσεις θα γίνονται στην Καπναποθήκη (Γ. Κονδύλη 62)

ως παρακάτω:

Α) Για το Παιδικό τμήμα, την Τρίτη από τις 6:00 το απόγευμα έως τις 8:00 το βράδυ

Β) Για το Εφηβικό τμήμα κάθε Πέμπτη από τις 8 έως τις 10 το βράδυ

Γ) Για τα τμήματα Ενηλίκων κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 8 έως τις 10 το βράδυ

Η έναρξη των συναντήσεων των τμημάτων θα γίνει τη

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Σχετικά με τις ώρες συναντήσεων υπάρχει πιθανότητα αλλαγής ανάλογα με την ευχέρεια των μελών του Εργαστηρίου Θεατρικής Παιδείας.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις παρακαλώ επικοινωνείτε με τη γραμματεία του ΔΗΠΕΘΕ, στα τηλέφωνα: 2531025970 και 2531037770

Μπορεί να είναι εικόνα 10 άτομα και άτομα που χορεύουν

Όλες οι αντιδράσεις:

Back to top button