ΚοινωνίαΚορυφαία

Κομοτηνή :σε εξέλιξη οι εργασίες για τη δημιουργία του 1ου “Πάρκου Τσέπης” από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες του 1ου Πάρκου Τσέπης που ανέλαβε να δημιουργήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Κομοτηνής

Μέλη του Συμβουλίου μας και εθελοντές όλο το καλοκαίρι εργαστήκαμε διαρκώς τα απογεύματα προκειμένου να εκτελεστούν κάποιες πρώτες εργασίες  όπου με την βοήθεια του Δήμου Κομοτηνής καταφέραμε να προχωρήσουμε σε μία πρώτη διαμόρφωση του χώρου και να τοποθετηθούν κάποια πρώτα παγκάκια .

Για αρχή βάψαμε τα κιγκλιδώματα και το τειχάκι του πάρκου όπου θα κοσμείτε από μία αφηρημένη τοιχογραφία τις επόμενες μέρες αναμένεται να τοποθετηθούν  δύο πάγκοι για πικνικ ενώ θα φυτευτούν δέντρα και καλλωπιστικά φυτά.

Δεσμευόμαστε να καταφέρουμε να τελειώσουμε τις εργασίες όσο πιο άμεσα γίνεται και το 1ό πάρκο τσέπης της πόλης μας να λειτουργήσει ως ένας χώρος πραγματοποίησης δράσεων, εκδηλώσεων αλλά και ως ένας χώρος συνάθροισης ανθρώπων της γειτονιάς και όχι μόνο που θα έρχονται πιο κοντά ο ένας με τον άλλον.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα   της συλλογικότητας όλοι μαζί σιγά σιγά μπορούμε να δημιουργήσουμε τα μέγιστα αναβαθμίζοντας και ομορφαίνοντας την γειτονίες μας, την πόλη μας, τον τόπο μας.

Back to top button