ΚορυφαίαΔημοτικές Εκλογές Ροδόπη 2023

“Επανεκκίνηση ” για το Δήμο Μαρώνειας Σαπών :”Θα μεταμορφώσουμε το Δήμο “-Περιοδεία σε Αρσάκειο,Κίζαρι,Λοφάριο,Νέα Σάντα και Ιάσιο

Συστράτευση και στήριξη της «Επανεκκίνησης» σε κάθε οικισμό ζήτησε από τους πολίτες ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών και εκ νέου υποψήφιος κ. Ντίνος Χαριτόπουλος συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε οικισμούς του Δήμου.

Το βράδυ της Δευτέρας 2 Οκτωβρίου ο επικεφαλής της παράταξης «Επανεκκίνηση στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών» μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού επισκέφτηκε τους οικισμούς Ιάσιο, Ν.Σάντα, Κίζαρι, Λοφάριο και Αρσάκειο. «Καταφέραμε να ανασυγκροτήσουμε τον Δήμο, να σταματήσουμε τη διολίσθηση και την οπισθοδρόμηση, τώρα σας χρειαζόμαστε όλους ώστε να τον απογειώσουμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαριτόπουλος.

Έγιναν πολλά αυτά τα χρόνια, επεσήμανε απαριθμώντας μία σειρά σημαντικών παρεμβάσεων που έγιναν στους οικισμούς του Δήμου. «Έργα αγροτικής οδοποιίας, παιδικές χαρές, έργα για την ύδρευση που επίλυσαν χρόνια προβλήματα. Συνεχίζουμε γνωρίζοντας ότι θα έχουμε την στήριξη σας. Σας καλώ στον κοινό μας αγώνα, σας καλώ να μεταμορφώσουμε τον Δήμο μας, να πάρει τη θέση που αξίζει».  

Η νικηφόρα πορεία προς τις κάλπες της 8ης Οκτωβρίου συνεχίζεται.   Περιοδείες θα πραγματοποιηθούν και την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

6:00 μ.μ. Αναχώρηση από το εκλογικό κέντρο Σαπών

7:00 μ.μ. Μόνιμος Οικισμός Ποντίων Σαπών

7:45 μ.μ. Πρωτάτο

8:15 μ.μ. Άμφια

8:45 μ.μ. Αρίσβη

Back to top button