ΑστυνομικάΚορυφαία

Εντοπίστηκε από την Αστυνομία ο δράστης των καταστροφών στο μουσουλμανικό νεκροταφείο του Πολυάνθου-Ομολόγησε ότι το έκανε επειδή είχε προσωπικές διαφορές με κατοίκους του χωριού

Mουσουλμάνος κάτοικος του Πολυάνθου είναι ο καθ ομολογίαν δράστης των καταστροφών που έγιναν πριν από 10 μέρες σε τάφους στο μουσουλμανικό νεκροταφείο του χωριού Ομολόγησε την πράξη του στην Αστυνομία αναφέροντας ότι το έκανε επειδή είχε οικογενειακές διαφορές με άλλη οικογένεια του χωριού. Δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου ενώ δεν υποβλήθηκε έγκληση από την οικογένεια που υπέστη τις καταστροφές σε τάφους συγγενών της.

Εδώ η ανακοίνωση της Αστυνομίας :

Αναφορικά με περιστατικό φθορών που έλαβε χώρα σε μουσουλμανικό νεκροταφείο του οικισμού Πολύανθου Ροδόπης κατά το χρονικό διάστημα από 14-08-2023 έως 02-09-2023,από την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια διενεργούμενης προανάκρισης από αστυνομικούς αρμόδιων υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του δράστη, ο οποίος τυγχάνει ομόθρησκος ημεδαπός άνδρας, κάτοικος του ανωτέρω οικισμού.

Ο δράστης ομολόγησε το σύνολο των πράξεών του αποδίδοντάς τες σε προσωπικές διαφορές με κατοίκους του παραπάνω οικισμού. Ανωτέρω δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και μη υποβολής σχετικών εγκλήσεων από τους παθόντες.”

Back to top button