Αγροτικά νέαΚορυφαία

Εκτός Υπουργείου ο Θρακιώτης Σταύρος Κελέτσης :”γνώριζα τις πιθανές συνέπειες(σσ για το Υπουργείο) καθώς δεν μπόρεσα να ικανοποιήσω την επιθυμία του Πρωθυπουργού να ψηφίσω το νόμο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών”

Η μη υπερψήφιση του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών αποτέλεσε όπως φαίνεται ,κατά την εκτίμηση Θρακιώτη τέως Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρο Κελέτση ως την αιτία της μη εκ νέου Υπουργοποίησής του από τον Πρωθυπουργό .Να σημειωθεί ότι τότε ,την περίοδο των ζυμώσεων είχε υπονοηθεί ότι όσοι δεν ψηφίσουν το γάμο είτε δεν θα υπουργοποιηθούν είτε αν ήταν Υπουργοί θα οδηγούνταν στον “πάγκο” .Ο ίδιος σε ανάρτηση που έκανε πριν από λίγο αναφέρει:

“Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά τον Πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη για την εμπιστοσύνη του να με τοποθετήσει στην πρώτη Κυβέρνηση που προέκυψε μετά τις εκλογές του 2023, στη θέση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης. Αυτούς τους 10 μήνες όλη η ομάδα καταθέσαμε εδώ στο Υπουργείο όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να προωθήσουμε το κυβερνητικό έργο. Προσωπικά λυπάμαι που δεν μπόρεσα να ικανοποιήσω την επιθυμία του Πρωθυπουργού να ψηφίσω το νόμο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών όπως μου ζήτησε όταν με κάλεσε στο Πρωθυπουργικό γραφείο στις 16/1/24, γιατί όπως του εξήγησα αντιτίθεται στις αρχές και τις αξίες που πάγια υπηρετώ. Γνώριζα τότε τις πιθανές συνέπειες που θα είχε αυτή η στάση από την πλευρά μου. Και τις αποδέχθηκα. Εύχομαι από ψυχής στο νέο κυβερνητικό σχήμα να πετύχει στο στόχο της Ανάπτυξης και της προόδου της χώρας! Πάνω από όλους και όλα η Ελλάδα μας!”

Back to top button