ΚοινωνίαΚορυφαία

Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής: «Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών»-Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου, 10:30-12:00

H Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιούνται με την ΚΟΙΝΣΕΠ  «Κομοτηνή Εν Δράσει» και με αφορμή την Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών διοργανώνουν εκδήλωση για τη γλωσσική πολυμορφία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τη συμμετοχή σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης.

«Ευρωπαϊκή Ημέρα Γλωσσών στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής»

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, 10:30 – 12:00

Πρόγραμμα

Α΄ Μέρος (10.30-11.00)

  1. Εισαγωγική παρουσίαση (Κατερίνα Σχοινά-υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων ΔΔΕ Ροδόπης, Αθανασία Καρανίκα- Δημοτική ΒιβλιοθήκηΚομοτηνής)
  2. Πολυγλωσσία και γλωσσομάθεια: ταξίδι στον κόσμο (σύντομη ομιλία από τη διευθύντρια του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής Νέλλη Ζαφειριάδου)

Β΄ Μέρος (11.00-12.00)

  • Στο μάθημα των γερμανικών (μαθητική ομάδα του 1ου Γυμνασίου Κομοτηνής με υπεύθυνη την καθηγήτρια γερμανικών Θεοδώρα Αραμπατζή)
  • Δίγλωσσος Μολιέρος (μαθητική ομάδα του 3ου Πειραματικού Γενικού Λυκείου Κομοτηνής με υπεύθυνη την καθηγήτρια γαλλικών Τάνια Μαυρίδου)
  • European Ambassadors (μαθητική ομάδα του Μειονοτικού Γυμνασίου-Λυκείου Κομοτηνής με υπεύθυνη την υποδιευθύντρια Ελένη Χατζή)

Γιορτάστε  την  Ευρωπαϊκή  Ημέρα  Γλωσσών  μαζί  μας!

Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής.

τηλ. επικοινωνίας: 2531022589 mail: vivkomot@otenet.gr

Back to top button