ΚορυφαίαΠολιτισμός

Δήμος Κομοτηνής :και φέτος η έκθεση Θρακών Καλλιτεχνών στα πλαίσια των Ελευθερίων

Στο πλαίσιο των «Ελευθερίων Θράκης 2024» θα πραγματοποιηθεί και φέτος,  από 9 έως 14 Μαΐου 2024, στο υπόγειο του Ιδρύματος Παπανικολάου, η καθιερωμένη έκθεση Θρακών Καλλιτεχνών.  

 Για την υποβολή συμμετοχών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μέχρι την έκθεση, με την κ. Βαρβάρα Ιωαννίδου Τσίτσιρα στο τηλέφωνο 6932140620

Η παράδοση των έργων, θα γίνει την Τρίτη 7 Μαΐου, από τις 11.00 έως τις 13.00 στην αίθουσα που θα γίνει η έκθεση..

Πρόσκληση προς τους Πολιτιστικούς Συλλόγους για εμφάνιση των χορευτικών τους στα Ελευθέρια

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Νέας Γενιάς κ. Ιωάννης Κυριαζής, απέστειλε στους πολιτιστικούς συλλόγους που θέλουν να συμμετάσχουν με τα χορευτικά τους στον φετινό εορτασμό των Ελευθερίων, την ακόλουθη επιστολή:

«Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες

Φέτος ο εορτασμός των Ελευθερίων της Θράκης στην Κομοτηνή, λόγω της ειδικής περίπτωσης  (Πάσχα στις 5 Μαΐου και εορτασμός της Εργατικής Πρωτομαγιάς στις 7 Μαΐου) θα είναι εξαιρετικά σύντομος και θα διαρκέσει από την Τετάρτη 8 Μαΐου έως και την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024.

Όπως και πέρσι, θα διατεθεί αυστηρά και αποκλειστικά,  για την συμβολική σας συμμετοχή στις εκδηλώσεις στην πλατεία, ένα τέταρτο σε κάθε σύλλογο ενώ  οι μέρες των εμφανίσεων, των χορευτικών συγκροτημάτων θα είναι τέσσερις: Το Σάββατο 11 Μαΐου, η Κυριακή 12 Μαΐου, η Δευτέρα 13 Μαΐου και η Τρίτη 14 Μαΐου.

Οι σύλλογοι, θα μπορούν να δείχνουν όλη την δύναμη του έμψυχου δυναμικού τους, στις ετήσιες εκδηλώσεις που – έτσι κι αλλιώς – πραγματοποιούν κάθε χρόνο.

Για το λόγο αυτό, οι σύλλογοι που θέλουν να μετέχουν συμβολικά στις εκδηλώσεις των Ελευθερίων με ένα τμήμα του δυναμικού τους, μπορούν ήδη να το δηλώσουν στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Νέας Γενιάς, εγγράφως στο dkeppak@gmail.com, μέχρι τις 20 Απριλίου 2024».

Back to top button