ΚοινωνίαΚορυφαία

Δήμαρχος Κομοτηνής :η επένδυση στην κοινωνική μέριμνα μας δικαίωσε την ώρα των καταστροφικών πυρκαγιών

Τις θερμές του ευχαριστίες σε όλους εκείνους που κατά τη διάρκεια των καταστροφικών πυρκαγιών στάθηκαν στο ύψος τους ,πρόσφεραν στους συμπολίτες τους και ενήργησαν αποτελεσματικά εκφράζει με ανάρτησή του ο Δήμαρχος Κομοτηνής Γιάννης Γκαράνης ο οποίος τονίζει ότι “δικαιώθηκαν” οι επενδύσεις στην κοινωνική μέριμνα που έκανε ο Δήμος.

Η ανάρτηση του Δημάρχου εδώ:

“Ήταν εκείνες οι κρίσιμες στιγμές, τότε που ο φόβος της καταστροφής κυριαρχούσε παντού, που δικαίωσαν με τον καλύτερο τρόπο τις πολιτικές μας επιλογές να επενδύσουμε το μεγαλύτερο μέρος των οικονομικών δυνάμεων του Δήμου μας στην Κοινωνική Μέριμνα.

Τότε, που η φωτιά κατέκαιε τη Θράκη μας κι απειλούσε και τον Δήμο Κομοτηνής κι εμείς ήμασταν εκεί, όρθιοι στις επάλξεις. Μαζί με το προσωπικό της Κοινωνικής μας υπηρεσίας, που η προσφορά τους ξεπέρασε κάθε όριο χρόνου, καθήκοντος και αυτοθυσίας, επί 24ώρου βάσης ήμασταν έτοιμοι να συνδράμουμε όλους όσοι μας χρειάστηκαν.

Με υποδομές, εξοπλισμό, ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα ο Δήμος Κομοτηνής υπήρξε σημείο κοινωνικής αναφοράς, περίθαλψης και στήριξης για τους δημότες του, αλλά και για τους πληγέντες όλων των Δήμων της Θράκης.

Κι όταν η φωτιά απείλησε και τους δικούς μας οικισμούς, αυτούς της Γρατινής, του Στυλαρίου και των Σιδεράδων πάλι ήμασταν στις επάλξεις. Με τη στενή συνεργασία του Στρατού, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Ερυθρού Σταυρού και των Εθελοντών, προλάβαμε τον όλεθρο που μας απείλησε. Τα μηχανήματά μας και το προσωπικό- τεχνικό, διοικητικό και αυτό της κοινωνικής μας υπηρεσίας- δώσαν μαζί μας έναν τιτάνιο αγώνα.

Ως Δήμαρχος αυτής της πόλης εκ μέρους των ανθρώπων που πόνεσαν και φοβήθηκαν αυτές τις δύσκολες ώρες οφείλω ένα τεράστιο δημόσιο ευχαριστώ σε όλες και σε όλους, που αγωνίστηκαν μαζί μας χωρίς να σκεφτούν κόπο, χρόνο, ξενύχτια και ανταπόδοση!

Back to top button