Δημοτικές Εκλογές Ροδόπη 2023Κορυφαία

Απόστολος Τομζάς ,υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κομοτηνής :με εμπειρία στα “δύσκολα”

Βρισκόμενος πάντα στην πρώτη γραμμή των έκτακτων καταστάσεων της Περιφέρειας μου τα τελευταία χρόνια ειναι πολλές και εξαιρετικά απαιτητικές ο Απόστολος Τομζάς ,ο Τόλης για τους ανθρώπους που τον γνωρίζουν καλά αποτελεί μία επιλογή για το Δήμο της Κομοτηνής που απαντά στις προκλήσεις των καιρών .

Θέτει υποψηφιότητα με την ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ του Γιάννη Γκαράνη

Εδώ μας αυτοσυστήνεται :

Απόστολος (Τόλης ) Τομζάς

Ονομάζομαι Απόστολος Τομζάς.Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το 1974 και κατοικώ στην Κομοτηνή. Είμαι πατέρας 2 παιδιών.

Εργάζομαι στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης από το 2009 ως και σήμερα και συγκεκριμένα στην Διεύθυνση Πολιτικής προστασίας. Ως στάση ζωής με διακατέχει το πνεύμα της δια βίου μάθησης  και γι’ αυτό επιμορφώνομαι διαρκώς σε σεμινάρια του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης σε γνωστικά αντικείμενα όπως η Πολιτική Προστασία, η διαχείριση κρίσεων, η πρόληψη φυσικών καταστροφών καθώς και άλλα θέματα που θα διευρύνουν το γνωστικό πεδίο και θα είμαι χρήσιμος στην υπηρεσία μου και στην κοινωνία γενικότερα. Επίσης συμμετέχω σε όλες τις ασκήσεις ετοιμότητας πάνω σε θέματα της Πολιτικής Προστασίας με όλους τους Φορείς που εμπλέκονται. Παράλληλα αυτή την στιγμή βρίσκομαι στο τρίτο έτος σπουδών στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Είμαι Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης και της Κεντρικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Συμμετέχω για  πρώτη φορά στις εκλογές στην Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού ως υποψήφιος μετά από την τιμητική πρόταση του δήμαρχου Γιάννη Γκαράνη, έχοντας εφόδιο τις γνώσεις και εμπειρίες που έχω αποκτήσει κατά την διάρκεια της ενασχόλησης μου σε θέματα που αφορούν το πεδίο της Πολιτικής Προστασίας, γνωρίζοντας τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες της περιοχής που ζω.

Είναι κοινώς αποδεκτό πως η κλιματική κρίση που βιώνουμε εξελίσσεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα με τις επιπτώσεις της καθημερινά να είναι παραπάνω από ορατές. Οι επιστήμονες κρούουν των κώδωνα του κινδύνου για τις επιπτώσεις και εμείς πρέπει να έχουμε γνώσεις για τους τρόπους και τις μεθόδους μείωσης των επιπτώσεων των καταστροφών. Συμμετείχα στην διαχείριση πολλών κρίσεων για πολλούς κινδύνους (πυρκαγιές, πλημμύρες, έντονα καιρικά φαινόμενα, χιονοπτώσεις καθώς και τεχνολογικά ατυχήματα), στην Ροδόπη και σε όλη την περιφέρεια. Επίσης συμμετείχα δημιουργικά με την εμπειρία  μου και στον σχεδιασμό για την αντιμετώπιση των παραπάνω κινδύνων.

Σκοπός μου είναι να γεφυρώσω αυτές τις διάφορες βασιζόμενος στην εμπειρία και στην καλή προσωπική μου σχέση με όλους τους εμπλεκόμενους. Πιστεύω ότι υπάρχει εξαιρετικά ικανό ανθρώπινο δυναμικό στην περιοχή μας και όποιες αστοχίες οφείλονται στις δυσκολίες που ανέφερα.

Φίλοι και φίλες, ζητώ την ψήφο σας. Έχω γνώσεις, εμπειρία και όρεξη για να προσφέρω στον τόπο μου, όπως το κάνω καθημερινά και μέσα από την δουλειά μου και την δράση μου.

Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω μέσα από την εμπειρία και τις γνώσεις μου που έχω τον Δήμο Κομοτηνής, προκειμένου να αντιμετωπιστούν επιτυχώς αυτά τα σοβαρά προβλήματα στο μέλλον.

Όραμά μου είναι ένα πιο ασφαλές μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.

Σας ευχαριστώ

Περισσότερα σε αυτό το βίντεο :

https://www.facebook.com/100037758288766/videos/6687925147965031

Back to top button