Αγροτικά νέαΚορυφαία

Αγανάκτησαν να περιμένουν τα 15 ευρώ ανα κυψέλη ,από πέρσι,οι μελισσοκόμοι της Ροδόπης και προχωρούν σε κινητοποιήσεις

Ένα λάθος γραφειοκρατικό ,στέρησε επί μήνες στους μελισσοκόμους της Ροδόπης τις αποζημιώσεις των 15 ευρώ ανά κυψέλη για τις ζημιές που υπέστησαν από τις περσινές πυρκαγιές. Τελικά και παρά τις υποσχέσεις του Σταυρου Κελέτση παρήλθε η προθεσμία που έδωσαν προκειμένου να αποζημιωθούν ,σχεδόν ένα χρόνο μετά την καταστροφή και προχωρούν σε κινητοποιήσεις .Εδώ η ανακοίνωση που εξέδωσαν :

“Η διορία που δόθηκε στο ΥΠΑΤΤ, για να μας αναφέρουν εγγράφως την καταλυτική ημερομηνία πληρωμής της επιδότησης των 15€ ανά κυψέλη, έληξε.

Για ακόμα μια φορά δεν λάβαμε καμία ενημέρωση από τους αρμόδιους, παρόλο την δημοσιότητα του θέματος, τις επανειλημμένες επιστολές στο αρμόδιο υπουργείο, κι ειδικότερα στα γραφεία του υπουργού και του υφυπουργού του ΥΠΑΤΤ.

Γι’ αυτό τον λόγο, αποφασίστηκε μετά από έκτακτο Δ.Σ. του συλλόγου και ομόφωνη απόφαση όλων των μελών η περαιτέρω κλιμάκωση σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους μελισσοκόμους και όχι μόνο να σταθούν δίπλα μας στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 31/05/2024 και ώρα 10:00 π.μ. έξω από το κτίριο του ΟΠΕΚΕΠΕ Ροδόπης.

Είμαστε αναγκασμένοι να διεκδικούμε τα αυτονόητα, αυτά που μας εξαγγέλλουν, αυτά που μας χρωστάνε, όσα μας ανήκουν για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και για τα παιδιά μας.

Εκ του Δ.Σ.

Back to top button